Rengeteg szex - elméletben

Vágólapra másolva!
Leo botcsinálta jósként igyekszik felvázolni Ági jövőjét. Addig nincs is baj, míg a szerelmetes lelkületű benzinkutas gyermekekről és a jólétről hadovál, de amint párja "szexujját" kezdi elemezni, akkor már hadakozik Ágica is. A többiek mélán, bambán hevernek: Marcsi például a nagy izgalomban rajtaütésszerűen, hirtelen elaludt.
Vágólapra másolva!

Leo magyarázata: "Itt látunk három ki vonalat, ez a gyerek-család rész. A felső három függőleges vonal a gyerekek számát jelenti. Az első kettő párhuzamos, ikrek lehetnek, kétpetéjűek. A harmadik vonal belemegy a boldogságvonalba, így a gyerek a boldogságba csöppen. A kései gyerek egy lány, a család pedig nagy lesz, mert szerteágazóak a vonalak."

Forrás: RTLKLUB

"Nézzük meg az ujjak jelentését. A kisujj a jólétet jelenti. Ez üzletember fog megjelenni. Lehet egy olyan üzletember, aki lenyúlja a benzinkutas nőjét. A teljes jólét jele nem látszik. A kisujj harmadik részében ott a megbékélés, a jólét. A megnyugvás a jólét kisujján! Lefinomodnak a jelek, nincs idegeskedés. Nézzük a gyűrűsujjat. Hosszú házasság lesz. Vagy nagyon nagy szerelem, vagy sokáig tartó házasság. Nem lehet tudni, hányszor kerül rád a gyűrű. Két erős vonal van, csúszkált. A második vonalból két gyűrűt látok."

Forrás: RTLKLUB

"A harmadik a szexujj. Nézzük meg! Van egy gyenge kopás az alján. Sokat van használva, de ez nem csak az ujjra vonatkozik. Rengeteg, iszonyú mennyiségű szex lesz az életedben, így kopással is fenyeget a dolog! A következő rész a női nemi szerv kivetített mása. Ez tudományos! Minden szexujjnál fel van rajzolva a három vonal. Az alsó határozott, a külső szaggatott, szakaszos. Az egyik oldalon kapsz, a másik oldalon hiány van."