Nincs kegyelem

Vágólapra másolva!
Tengeri csata helyszínévé változott a Villa, ugyanis két hajóflotta rettenetes csapásokat mért egymásra. A VillaLakók kalózokká változtak, előkerültek  a kalózkendők és széttorpedózták egymást.
Vágólapra másolva!

Mielőtt azonban a véres csata elkezdődött volna Anett Leóval, Katka pedig Milóval egy-egy háromszor három méteres torpedótáblát készített. A benzinkutas hajóflotta a kertben, a táncos hadihajók pedig a nappaliban lettek elhelyezve a klasszikus torpedó játék szabályai szerint.

Forrás: RTLKLUB

A játék érdekességét az adta, hogy csapatonként a két-két játékosnak a táblán kellett állniuk és csak azokra a négyzetekre léphettek, ahová még nem lőtt az ellenfél, de persze ezek lehettek maguk a hajók, illetve a köztes terület is.

A kilőtt négyzeteket természetesen be kellett satírozniuk, ám ügyelve arra, hogy lábuk és kezük csak a szabad mezőket érhette el. Egymást sem érinthették.

Forrás: RTLKLUB

A játék közreműködője az ötödik ember, a "szonár", azaz Csaba lett. Ő továbbította a kilőni kívánt koordinátákat az ellenfelek között. Ám, hogy számára se legyen tét nélküli a játék, még a csata elkezdése előtt fogadnia kellett, hogy melyik legénység fogja megnyerni az összecsapást, de a szerepe ettől függetlenül csak az információ szállítása, a koordináták közlése volt.

Forrás: RTLKLUB

Nem segíthetett semmilyen módon az általa választott csapatnak, mert így a vesztes csapat rabja lett volna. A játék során kilőtt hajók minden egyes kockájáért az ellenfél csapatából egy zálog a kalózcsapat tulajdona lett.

Forrás: RTLKLUB

Ezt később majd különböző próbatételek során nyerhetik majd vissza. A vérszomjas tengeri farkasok, kik temérdek ütközetben már rettenetes sebeket szereztek, még küzdenek egymással. Az eredményről később számolunk majd be, hiszen az ádáz küzdelem még ezekben a percekben is tart.

A torpedózást megnézheti videón.