Barátság mindenekfelett

Vágólapra másolva!
A tegnapi Blikkben sokan elítélték Katkát, féltették Leót, imádták Milót, figyelmeztették Csabát. Anettel mintha nem nagyon törődtek volna...
Vágólapra másolva!

A tegnapi Blikkben szereplő sms-eket Milo olvasta fel. A nézők közül többen bírálták Leót, mert mostanában túl sokat lóg barátnőjével, Katkával. A benzinkutas nem állhatta meg, hogy ne kommentálja az üzeneteket. Leállította az olvasó Milót és abban a szent pillanatban reagálni kívánt a vádakra.

Forrás: RTLKLUB

"Katka a barátom. Szeretem. Jól esik, ha megpuszil, vagy ha hozzám bújik. Ettől ő még csak a barátom, nem fogom lecserélni rá Ágicát, de értsétek meg, szeretem őt." - jelentette ki a fiú. Csabának írt egy barátja, aki Anettől óvta a lovászt. A fiú nem értette, hogy már megint, miért bántják szerelmét, főleg a saját barátja.

Milo viszont örült, hiszen neki Marcsika írt. "Írt az asszony. Bébi! Megígérted, hogy írni fogsz és írtál is. Imádlak." - dobálta mindenfelé a puszikat és ragyogott a szeme. Anett és Katka nem gondolkodott sokat az üzeneteken, visszamentek a szaunába fogyni.

Forrás: RTLKLUB

- Csaba! Hagyd a fenébe az egészet! Attól Te többet érdemelsz, mint menni valaki után, aki elfut előled. Rengeteg széplány vár kint, tartalékold az energiád másra.

- Leó! Mostanában sok időt töltesz Katkával. És csodálkozol, hogy kapod az Ágicával kapcsolatos sms-eket. Ugye nem akarod lecserélni a 4 hónapot 2 hétért? Nem éri meg.

- Leo, a Katka mindig eljátssza a műszomorút és a műsértődöttet, csak hogy te menj rögtön vigasztalni. Nagy kígyó a nő, jobb lenne elkerülnöd. Tóth család

Forrás: RTLKLUB

- Vannak Napok Amik Bennem Élnek, keserű Emlékek Tűzzel Égnek, Hiába Kínoz Hiába Fáj, Mégsem Eresztem Szélnek... Imadlak Milo (Veverica)Marcsi

- Leo miért hagyod, hogy Katka állandóan ölelgessen meg puszilgasson? Nagyon negatív, tarts 3 lépés távolságot. Ez jó tanács. abl

- Leo, a művelt okos emberek nem hisztizve, számonkérően adjak önmagukat! Ezért észrevétlenül tanulunk tőlük, mert szeretjük és tiszteljük őket. Rólad ez nem mondható el. Zs.