Titokzatos jelek

Vágólapra másolva!
Mire felébredtek, rejtélyes üzenetek lepték el a Villát, javarészt Milo kapta Marcsitól, de hogy mit jelent, arra együtt sem jöttek rá.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Csaba, aki tegnap igen sokat rosszalkodott, ma a szaunában ébredt. Valamilyen rejtélyes okból kifolyólagosan, korábban, mint a többiek, így aztán egy darabig kóválygott a Villában, majd behuppant a pezsgőfürdőbe.

Milo és az öreg cigányember a hangszórókból együtt szomorkodtak, hogy "Ugy elmossa jaz esőü." Na, hál' Istennek "Feltekintek jaz égre," ez az utolsó napom a Villában, "Kisangyalom!"

De aztán jól meglepődött, rögtön talált egy üzenetet, benne Marcsika gyűrűjével. "Jó, ezt így beszéltük meg" - mondta a ma párbajozó deszki srác, de aztán kiderült, Marcsika hagyott egy pár üzenetet Milócskának, szerteszórva a Villában, volt elrejtve a hűtőszekrényben, a tányérokra írva, eldugdosva különböző helyekre, azt azért már durva viccnek találta, hogy a szerelme még a macskát is visszaadta, a gyűrű mellé.

Forrás: RTLKLUB

Leo konspiráció-szagot érzett: "Szerintem meg lett neki mondva, hogy kétértelmű üzeneteket hagyjon." Neki különben sem tetszett ez a játék, meg aztán morgott is, hogy hallotta a manókat motozni hajnalban. A többi üzenetek értelmét fejtegették, volt egy felirat az egyik tojáson, "Leo=100". Találgatták, mi lehet, Tommyboyra gyanakodtak, aztán mintha az egyik fecnin Ágica írása volt felfedezhető.

Most már semmit nem értettek, ki volt itt bent, mit csinált, végül már paranoiásan nézegettek körbe, milyen változás történt a Villában, és ezzel nekik vajon mi lehet a dolguk.

Ajánlat

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban