Lenkei Viki: Homokóra-paramétereim vannak

Vágólapra másolva!
A kemény munka, az önbizalom és a munka iránti szeretet biztos, hogy egy szép lánynak meghozza a sikert - foglalta össze Lenkei Viki tapasztalatait és tanácsait. A Vendégszobában az év playmate-jét kérdeztétek.
Vágólapra másolva!
Playmate születetthttp://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060929playmate4.htmlPlaymate Gála 2006 http://tabu.origo.hu/kivul-belul/20060929playmate.html

Vállaltál már erotikus munkát karriered során? [ACES MAESTRO ICE]
- Nem, ez az első, bár régen modellkedtem intenzíven, és most újult erővel belevetem magam a fotózás világába.

Mit teszel, mit csinálsz, hogy ilyen szép vagy? [lombi_78]
- Rendszeresen sportolok, s bár az utóbbi időben felkaptam egy pár kilót, most azon vagyok, hogy én és az edzőm maximális formába hozzuk a testemet. Szeretek futni, imádom a vízi sportokat, bár ezt most nem aktuális. Napi szinten másfél órát fitneszteremben töltök.

Szebbnek tartod magad Dundikánál? [rolcsi133]
- Nem, nem teszek különbséget, nem hasonlítom magam senkihez sem, úgy érzem, teljesen más típusú lányok vagyunk, de az tény, hogy Dundika dekoratív, szép alakja van, fotogén.

Hány évesen volt az első csókod? [LurKiKa]
- Hűha... Rég volt már, általános iskolában nem voltam sikeres a fiúknál, vékony voltam és tüsi hajú, de ha jól emlékszem, 13 éves lehettem, és egy nálam jóval idősebb fiúval történt.

Van barátod? [20asfiubp]
- Igen, van.

Sok pasi megfordul utánad? [gloria18]
- Ez nem függ össze a versennyel, előtte is sokan megfordultak, de szerintem ez nem csak velem van így Budapesten, hisz rengeteg szép lány futkos az utcán.

A melleid természetesek? Nincs benne szilikon? [lombi_78]
- De van, négy hónapja csináltattam, és nem bántam meg.

Nyáron, mikor strandolni jársz, nem zavar, hogy mindig néznek? [lombi_78]
- Nem feltétlenül csak a strandon, ha nagyon megbámulnak, az egy picit engem is zavar. Próbálom kerülni a tömeghelyeket, inkább a tavakat, a tengerpartot részesítem előnyben.

Mit gondolsz, miért rád esett a zsűri választása? [Mr.Mágus]
- A külsőségeken kívül szerintem a zsűri azért is rám szavazott, mert már valamennyire ismertek minket. Rólam a következő vélemények születtek: barátságos, humoros, kedves, önzetlen, társasági ember. Minden nagyképűség nélkül...

Milyen playmate-nek lenni? [[email protected]]
- Nagyon jó, bár kicsit fura, hisz teljesen új világba csöppentem, már most is rengeteg új/ismert emberrel találkoztam, ami, remélem, nagyban segít majd a fotós karrierem előrehaladtában.

Mikor vetkőztél le nyilvánosan először? [Horv. Monigirl]
- Az első Playboy-fotózáson. Első alkalommal fura volt, hiszen nem ezt csináltam minden nap, de a stáb nagyon segítőkész és jófej volt, így könnyen ment a munka.

Miért választottad ezt a pályát? [dj lenco]
- Imádom a fotózást, kicsit magamutogató vagyok, és jó érzés viszontlátni magam a különböző lapok hasábjain, pláne, hogy azt a visszajelzést kapom, hogy többarcú vagyok, ami ebben a szakmában jó jelzőnek mondható.

Hogy telnek a napjaid, sokat dolgozol? [KELLESZZ]
- Rengeteg interjúra járok, rádiókhoz, tévéhez, újságok is hívnak, és már kaptam egy kaszinótól háziasszonyi szerepre való felkérést. Remélem, nem ez lesz az utolsó, hisz ezért is jelentkeztem erre a versenyre.

Mi az, amit nem tartasz magadon szépnek, ha van ilyen? [némitalak]
- Sok ilyen van, a fogaimat nem szeretem, a cumi kicsit eldeformálta, és a lábaimmal se vagyok kibékülve, sajnos, vastag csontozatú vagyok.