Naomi Watts rettegett a szüléstől

Vágólapra másolva!
Naomi Watts ausztrál színésznő - aki hat hete adott életet első gyermekének, Alexander Pete-nek - egy, a napokban adott interjúban elmondta, először nagyon félt a szüléstől, de egy szerep kedvéért kész volt beletanulni a dologba.
Vágólapra másolva!

Naomi Watts ausztrál színésznő a napokban interjút adott egy amerikai tévéműsornak, amelyben elmondta: korábban nagyon félt a szüléstől, és semmit nem tudott a terhesség biológiájáról, de egy szerep kedvéért (az Eastern Promises című filmben bábát alakít) kész volt beletanulni - ráadásul a forgatás ideje alatt tudta meg azt is, hogy várandós.

"Elég abszurd élmény volt" - mondta a 38 éves színésznő. "Londonban voltam, mindenféle könyveket olvastam a terhességről és a szülésznők munkájáról, és néhány szülést én magam is végignéztem. Akkor csak arra tudtam gondolni, mennyire nehéz lehet ez az egész, és én biztos nem volnék képes végigcsinálni. Nagyon féltem a szüléstől."

"Napokkal később derült ki, hogy én is várandós vagyok" - folytatta a King kong című film főszereplőnője. "Nem mertem senkinek elárulni a dolgot, és folyton arra hivatkoztam, csak a szerep miatt olvasok annyit a terhességről meg a kisbabákról."

A színésznő első gyermeke, Alexander Pete július 25-én született: mind Watts, mind a baba édesapja, Liev Schreiber "katartikus élményként" írta le a gyerek érkezését.

"A kisfiam egyszerűen fantasztikus gyerek, nagyon büszke vagyok rá. Az anyaság a legerőteljesebb élmények egyike az életben, és minden nappal csak még erősebbé válik" - áradozott Watts. "Egy kicsit azért bizarr az élmény, hiszen ez a kicsi ember néhány hete még az én részem volt, ma pedig már saját személyisége van. Természetesen ő a legszebb és a legokosabb kisbaba a világon. Tudom, minden szülő ezt mondja a saját gyerekéről, úgyhogy én sem hagyhattam ki."