Így lesz tökéletes a vasárnapi rántott hús
Mutatjuk, miként lesz a rántott hús bundája ropogós, de a hús a prézli alatt szaftos és vajpuha.
Mutatjuk, miként lesz a rántott hús bundája ropogós, de a hús a prézli alatt szaftos és vajpuha.
Még az is kiderül, hogyan hozta létre a híres étterem a "milamessit" névre keresztelt különlegességet.
Milyen a jó húsleves? Milyen a jó rántott hús? Eláruljuk a titkot.
Könnyen letörne a fogunk, ha beleharapnánk.
Nem Bécsben, nem Párizsban, nem New Yorkban találtam meg a tökéletes rántott húst, hanem Kumamotóban.
Több liter sercegő olaj, okostelefonokkal tarkított boldog zabálás Kínában.
Tyúkhúsleves, paníros húsok, káposzta: még mindig a lagzik fénypontja.
A retró édességek és a hagyományos rántott hús még mindig óriási kedvenc.