tészta 2024. 04. 13.
Gyorsan elkészül, isteni finom, és alig kell mosogatni utána: így készül az egyedényes tészta!
A variációk száma végtelen.
A variációk száma végtelen.
A medvehagyma nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levelei fokhagymás, enyhén csípős ízt kölcsönöznek az ételeknek.
Zenével teszik még élvezetesebbé a tészták fogyasztását.
Bár elsősorban a kakaós és a fahéjas csiga a sláger a pékségekben, a kókuszos csiga is egyre nagyobb teret követel magának.
Videón is mutatjuk a hasznos praktikát.
Egy meglepő hozzávalóval tökéletes lesz a végeredmény.
Ha nagyon időszűkében vagyunk, alkalmanként ez a megoldás is megteszi.
Teljesen másfajta tésztából készül, és olaj sem kell a főzővízbe.
Fokhagyma és marhahús teszi ízletessé.