Interneten tűnhetnek fel a U2 ellopott dalai

Vágólapra másolva!
Mint ahogy már megírtuk, múlt héten ellopták a U2 együttes új lemezének dalait tartalmazó CD-t. Az együttes tagjai - a kezdeti döbbenet után - reagáltak az esetre.
Vágólapra másolva!

A Vertigo munkacímet viselő zenei anyagot már igencsak várták az ír banda hívei, hiszen a csapat négy éve nem jelentkezett stúdióalbummal. A CD Nizzában tűnt el, miközben az együttes tagjai promóciós fotózáson vettek részt. A zenekar tagjai azzal nyugtatják a rajongókat - és önmagukat -, hogy a korongon csak a számok egy része volt rajta, nem a komplett anyag. A többi szerzeményt már korábban rögzítették Dublinban, így azok többé-kevésbé biztonságban vannak. A francia rendőrség nagy erőkkel keresi a tolvajokat, de még nem tudni, hogy a fotózáson nyüzsgő sokaságból ki volt a tettes.

"Két év munkája veszett kárba! Nem tűnik túl hihetőnek, de pont ez történt velünk. Ráadásul pont az én CD-m volt" - morgolódott The Edge gitáros, de a banda énekese, Bono is hallatta hangját. A Daily Telegraph napilapnak nyilatkozva elárulta, hogy megvan a terv arra az esetre, ha felbukkannának a dalok a világhálón: "Ha a dalok feltűnnek az interneten a napokban, akkor azonnal kitesszük a legális iTunes oldalaira is. Hamar készítünk majd CD-kópiákat, hogy a lemez a boltokban lehessen a hónap végére".

"Valódi ökörség volt. Évek és hosszú hónapok tervei és munkája veszett el, és arról már nem is beszélek, hogy ezzel jól tönkrevágták a vakációnkat" - sóhajtozott Bono.