VOLT: Ellie Goulding koncertjét még megúsztuk vihar nélkül

Események

Vágólapra másolva!
A VOLT első napján már mindkét nagyszínpadon egész este mentek a koncertek: a The Devil Wears Prada és az Of Mice & Men indította a programot, és dalolt nekünk az angol popsztár, Ellie Goulding is. A beharangozott vihar a popdíva koncertjén még nem csapott le, a Vad Fruttik fellépését viszont már elmosta az eső.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül41 bejegyzés
19:37
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Ilyen volt a tegnap

Tegnap még csak a nulladik nap volt, de a Linkin Park koncertjével nagyon bekezdett a fesztivál. Ide kattintva belenézhet tegnapi élő közvetítésünkbe. 

19:40
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Nézegessen boldog embereket

Képekben is megnézheti a fesztivál nulladik napját a vonatúttól egészen a Linkin Park koncertjéig:

A képre kattintva galéria nyílik. Fotó: Rockstar Photographers
19:43
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Metalcore és érzelmes popzene a színpadon

A The Devil Wears Prada már elkezdte a zúzást, őket egy másik metalcore banda, az Of Mice & Men követi, majd éles váltással az angol popsztár, Ellie Goulding érkezik. De itt lesz a Szabó Balázs Bandája és a Vad Fruttik is ma. Ajánlónkból megtudhatja, hogy kikre érdemes figyelni.

Ma élőben hallhatjuk A szürke ötven árnyalata zenéjét

A VOLT Fesztivál szerdai napján már mindkét nagyszínpad teljes gőzzel üzemel: érkezik két amerikai metalcore banda, a The Devil Wears Prada és az Of Mice & Men, akiket éles váltással az angol popsztár, Ellie Goulding követ.

19:52
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Lassan vége a kereszténymetálnak

A The Devil Wears Prada már az utolsó dalát játssza, de mindenki szíves figyelmébe ajánlották a szintén metalcore-t játszó honfitársaikat, az Of Mice & Ment, akik hamarosan kezdenek a Telekom Nagyszínpadon.

19:59
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Tino várja már, hogy üvölthessen

Olvassa el interjúnkat az Of Mice & Men dobosával, Valentino 'Tino' Arteagóval.

Ha kell, én is leüvöltöm a fejemet ott hátul

Június 28-án, szerdán lép fel az idei VOLT Fesztiválon az Of Mice & Men amerikai metalcore zenekar. A viszonylag fiatalokból álló banda már több tagcserén ment át működése 9 éve alatt, mint más öreg rockzenekarok több évtized alatt. Ez nem feltétlenül szemrehányás, főleg úgy, hogy a legutóbbi, talán a legjelentősebb változásra a formációban az egykori tag egészségi állapota miatt volt szükség.

20:09
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Keresse a hibát!

Szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét egy elírásra, amelyet a programfüzetben találtunk, és egy kicsit mi is összezavarodtunk miatta, hogy akkor az előbb Szabó Balázs Bandáját vagy a The Devils Wears Pradát hallottuk a nagyszínpadon:

Mintha kicsit összekeveredtek volna az időpontok Forrás: Origo
20:21
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Szolgálati közlemény!

A hivatalos VOLT applikáció már korábban jelzett az okostelefonokon, és a a helyszínen is többször bemondták, hogy esőre és nagy szélre lehet számítani a fesztiválnak otthont adó Lővér Kempingben, de a programokat megtartják. A szél már megérkezett, de reméljük az eső elkerüli a VOLT-ot, mindenesetre esőkabátot és pulcsit érdemes hozni a fesztiválra.

20:28
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Így érezte magát a Linkin Park Magyarországon

Közzétett egy bejegyzést a tegnapi voltos koncertjéről a Linkin Park, amelyben azt írták, hogy nagyszerű volt a zenekar első magyarországi show-ja.

20:37
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Készül az újabb remek szelfizőhely

Gőzerővel készül az újabb felirat, ami előtt majd nagyon jól lehet fotózkodni:

Alig várjuk, hogy elkészüljenek a lányok a festéssel Forrás: Origo
20:42
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Nem riasztja el az embereket az időjárás

Igaz, hogy tegnap, a Linkin Park-napon sokkal többen voltak már ilyenkor, de folyamatosan érkeznek a fesztiválozók. Nehogy bárki azt gondolja, hogy a várható eső elriasztja az embereket, legfeljebb elázunk kicsit.

20:50
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Fiúk, lányok, hol vagytok?

Ezek a fiúk ennél többet érdemelnének. Egyelőre nincsenek sokan a Nagyszínpad előtti téren. A VOLT Fesztivál szerdai délutánjának résztvevőitől többet várunk! Még van idő megtölteni a placcot, srácok! Az Of Mice & Men

igazán kitesz magáért.

Az első számot nem nagyon fogták vissza. De ne is várjunk ilyet tőlük! Ezek a fiúk tele vannak erővel, az érzelmes számok is zúzni fognak. Aaron Pauley tényleg jól nyomja frontemberként. Jól szólnak a dallamos részek és a hörgések is. Jó a hosszú haj! Kellett a növesztés, Aaron!

Azért vagyunk páran Forrás: Origo
20:59
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Steampunk romantika

Némi agresszióval vegyítve, ugyanis a hölgy tényleg ránk fogta a fegyverét. De ez most belefér...

Fel a kezekkel! Forrás: Origo
21:07
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Az első soroknál nincs viccelődés

A srácok komolyan veszik magukat, egymást pedig nem kímélik. Minden számot integetéssel üdvözölnek, aztán beindul a zúzás, és elszabadula a pokol.

Be kell látni, a metalcore nem ismer napszakokat. A placc is lassan megtelik. Kényelmes a pogó a színpad előtt,

nem kell órákat várni

az első sorért, pár jól irányzott könyökössel előre lehet jutni. Kérdés, hogy megéri-e.

21:15
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Csak óvatosan!

A paypass egy nagyon hasznos és kedves, szerethető funkció, amelyet a pénzintézetek bevezettek köreinkbe, de itt szeretnénk felhívni a figyelmet az esetleges limitre, amelyről

könnyű megfeledkezni.

Ha valaki túl sokszor használná a kártyáját, könnyen letilthatja a rendszer. Ilyenkor pedig nincs más hátra, mint megvárni a holnapot. Mi szóltunk... (Persze az jogos kérdés, hogy egy fesztiválon mit jelent a „túl sokszor”.)

A paypass átka... Forrás: Origo
21:23
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Kinek kell az eső?

Ha van víz amúgy is. Ráadásul nyakba. Ha elmaradna az eső, it mindenki nyerhet egy vödör vizet a nyakába. Csak el kell találni a keresztet, és a hordóban álló nyakába zúdul a víz. Mi az, hogy nem éri meg?!

cél az Unicum kereszt Forrás: Origo
21:30
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Itt van Ellie Goulding

A koncertje este 9-kor kezdődik a Telekom Nagyszínpadon, de Ellie Goulding már a Deichmann pop-up store-ban pezsgőzik.

Lent is, fent is ott van Ellie Forrás: Origo
21:33
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Nagy Feróék hatalmas show-t csinálnak

Az emberek nem férnek el a színpad előtt a Beatrice koncertjén. Nagy Feró az előbb egy Cipő álarban énekelte a Repül a bálnát a Republiktól. Utána a Nagyvarosi farkas volt soron.

Óriási tömeg a Beatrice koncertjén Forrás: Origo
21:46
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Posztgrunge

A Sziget-teraszon tart garázsrock-hangulatú audienciát a hatvanas-hetvenes évek zenei világát megidéző The Qualitons, akik nemrég még a legendás

Kovács Katival perzselték a színpadokat

A 2017-es Nagy-Szín-Pad! jelöltje után valószínűleg fölösleges lesz már ide visszajönni, hiszen a fiúk romba horzsolják a VOLT egyik ikonikus helyszínét.

Színpadon a The Qualitons Forrás: Origo
21:51
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Levideóztuk Ellie Gouldingot!

Ellie Goulding nemcsak megjelent a Deichmann pop-up store-ban, hanem a türelmesen sorban álló rajongók fotózkodhattak is vele. Így ment le a rajongók közé:

Utána pedig ezzel a autóval távozott:

22:00
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Egyen Lakatost!

Minden kedves fesztivállátogató számára bátran ajánljuk a Lakatos Márk stylist-celebritás nevével fémjelzett Food Punk furgont, amennyiben óhajt

elszakadni a hot-dog-zsíroskenyér-tengelytől.

Hogy mást ne mondjunk, a narancsos kolbász rukkolával és lilahagyma lekvárral valóban valami szokatlant ígér a nyelvünkön eddig méltatlanul mellőzött, szunnyadásra kárhozott bimbóknak. Az ízlelőknek.

Távolról Forrás: Origo

Közelebbről:

Közelről Forrás: Origo
22:07
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Romantika a soproni pusztában

Mi azért vagyunk, hogy elvigyük önöket, olvasókat olyan helyekre is, ahol még a madár is csak ritkán jár, nemhogy a fesztiválozó fiatal, vagy ön, aki nincs itt. Ez a fesztivál széle. Hiszen ahogy mindennek, úgy a VOLT-nak is vannak határai. Ezen a képen egy szivárványt és néhány szélerőművet rejtettünk el.

Indusztriál romantika a soproni pusztában Forrás: Origo
22:12
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Ezek kicsodák?

A Nagyszínpad előtt sétálva botlottunk bele az Of Mice & Men zenekarba, akik késő délután adtak koncertet a Telekom Nagyszínpadon. Volt, aki felismerte őket, és azonnal ugrott fényképeszkedni, de volt, aki hangosan kérdezte:

Így fesztiváloznak az amerikai metalcore-osok Forrás: Origo
22:21
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Ess, eső, e-e-ess!

Hogy esni fog a fesztiválon vagy nem, az egy mindenkit mélyen megmozgató kérdés. Lázban tart ezreket. Ugyanakkor már az is izgalmas, ahogyan erre felhívják a figyelmünket. Például a nyelvek különbözőségének gyönyöre is ott tud igazán kidomborodni, ahol a legkevésbé várnánk. A LED-falakon. Alapos megfigyelőknek feltűnhet, hogy míg a világ sok országában kész litániákban hablatyolják el a népeknek, hogy vihar lesz, addig az olaszoknak mindehhez

csupán néhány szóra van szükségük.

Szicíliai lazaság, itáliai temperamentum, gondtalan mediterrán életérzés a kivetítőkről köszön le ránk.

Azért bízunk abban, hogy nem lesz itt semmi a bulin kívül Forrás: Origo
22:26
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Pörköltök őre

A fesztivál a pörgésről, a buliról szól. Mégis ne felejtsünk el néha megállni, elmerengeni, és időt szentelni annak, hogy hálát adjunk mindazoknak, akik észrevétlenül is

szolgáltak és szolgálnak minket.

Akár már évtizedek óta. Ilyen a bornegyed fűzfája, minden soproni kékfrankos hűs barátja, pörköltjeink őre. Idén csinos kis ruhát öltött, de ez mit sem ront pompás tekintélyén.

Pörköltjeink őre Forrás: Origo
22:32
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Fluor Tomi sem bírt magával

Palvin Barbara után Fluor Tomi is selfie-zett kollégánkkal.

22:38
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Ők már Ellie Gouldingot várják

Szabó Balázs Bandája játszik az OTP Junior - Petőfi Rádió Nagyszínpadon, közben pedig már gyűlik a tömeg a mai headliner, Ellie Goulding koncertjére a másik nagyszínpad előtt. Többen még együtt énekelnek Szabó Balázs Bandájával, de közben már helyezkednek Ellie Gouldingra.

Egészen fiatalok ezek a rajongók Forrás: Origo
22:42
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Szelfizzen Ellie Gouldinggal!

22:57
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Fluor Tomi legmeghatóbb VOLT-os története

23:01
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Gyere már...

...te k.rva! Ezzel próbálta jelezni az egyik, nagyszínpad előtt várakozó fesztiválozó a körülötte állóknak és egy kicsit Ellie Gouldingnak, hogy már nagyon várja a koncertet. Egyelőre szellős a placc, de várható az utánpótlás, amint megszólalnak a hangfalak.

23:09
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Türelem még van, sör nincs

A Telekom Nagyszínpad előtti tömeg már türelmetlenül várja a művésznőt, és észrevettük, hogy alig van sör a kezekben. Az oka is megvan már: nagyon sok a fiatal a rajongók között.

A szél folyamatos, a levegő lehűlt, előkerültek a pulcsik, dzsekik, de Ellie még sehol Forrás: Origo
23:18
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Fény és füst

Sokan elégedetlenkedtek a tömegben a Telekom Nagyszínpad előtt Ellie Gouldingra várva. Volt, aki azt mondta, „ebből már Rihanna 2 lesz”. De annyit azért nem kellett várni. 15 perccel 9 óra után, fénnyel és füsttel fellépett Ellie Goulding a színpadra. Először csak a zenészei kezdték, aztán megjött a hölgy is. Végre.

Úristen, ott van - mondta az egyik rajongó, amikor megjelent Ellie Goulding Forrás: Origo
23:25
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Van itt támogatás

Ellie Goulding hangja tényleg erős, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy 4 zenésszel és 3 vokálossal van a színpadon. Vannak dobok, aztán két billentyűssel kezdte, de a harmadik számnál már két gitár is beszállt. Váltogatják egymást.

Fázunk, összebújunk, és hallgatjuk Ellie-t Forrás: Origo
23:36
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Lehetnénk többen

Az első sorokban működik a melegedő, de hátul már szinte nincsenek.

Elöl Forrás: Origo
Hátul Forrás: Origo
23:41
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Nem tudja elmondani

Ellie Goulding nagyon örül a magyar közönségnek. Azt mondta, annyira, hogy

el sem tudja mondani.

Utána pedig gitárt ragadott a multiinstrumentalista Goulding, és elkezdte a Devotion-t. A közönség pedig telefonokkal világítva ringatózik.

23:59
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Menjek vagy maradjak?

Sokaknak ez juthatott eszébe, mikor Ellie Goulding koncertjének közepén elkezdett csöpögni az eső. A maradás mellett szól, hogy - egyelőre - tényleg csak szemerkél, meg az is, hogy kilőttek valami fűstcsóvát.

Kilövés Forrás: Origo
Előkerültek az esőkabátok Forrás: Origo
Gyors szelfi a kukászacskóban Forrás: Origo
00:04
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Közös gyerek

Egy híres szám, a Kygóval közös First Time szól éppen a nagyszínpadon.

00:28
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Van, aki már Ellie Goulding koncertjének végét várja

Az Electronic Beats egyelőre Electronic Rainbows. Bulihordák várják izgatottan a szőke díva hangversenyének a végét, hogy aztán belecsaphassanak

valami felejthetetlenbe.

Tegnap ugyanitt Dj Gonda Jr. okozott örök pillanatokat a gondtalanul mulatozó ifjúságnak.

A végét várják Forrás: Origo
00:31
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Kell a szerelmed

A végére egész belejött Ellie Goulding. Végre szól is az I Need Your Love, a Calvin Harris DJ-vel közös szám.

00:35
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

A Lokálban is van élet

Bár Goulding kisasszony is megtörte az ütemeket, de ha valaki arra vágyna, hogy szilánkosra zúzzák, akkor neki a VOLT Lokál nevű dubstep templomot ajánljuk ma estére, ahol

garantáltan kilenghet a szívverésünk.

VOLT Lokál Forrás: Origo
00:42
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Minden kezdete?

Fú, ez már a vége lehet - mondogatják sokan a tömegben. Ugyanis épp most lett vége a Burn című világslágerének, ami miatt Ellie Goulding Ellie Goulding. A szám után szünet, utána még egy adagot leadnak a számból, és Ellie nagyon megköszöni a közönség részvételét. Jó ez a koncert. Mi köszönjük! Azt mondta, nem sokára vége, és most jön a másik csúcsdal, a Love Me Like You Do.

00:49
június 28, 2017
Vágólapra másolva!

Ellie elbúcsúzott

És mára mi is. Az utolsó Goulding-dalnak is vége, néhány perc múlva kezd a Vad Fruttik a másik nagyszínpadon, aztán valamivel éjfél után újra érdemes visszatérni a Telekom Nagyszínpadhoz, mert a Wellhello is tol egy bulit. A VOLT Fesztivál YouTube-csatornáján élőben nézheti tovább a nagyszínpados koncerteket: