Eltiltása alatt végzett plasztikai műtétet egy orvos, belehalt a páciense a mellnagyobbításba

Vágólapra másolva!
Egy nő egészen Mallorca szigetégig utazott, hogy plasztikáztassa magát. Azonban a műtétet egy olyan orvos végezte, akit korábban emberölés miatt elítéltek, ugyanis korábban is volt már sikertelen műtéte. Az orvos, mielőtt börtönbe vonult volna, illegálisan végzett műtéteket nőkön, holott eltiltották a foglalkozásától is.
Vágólapra másolva!

A 30 éves Donna Butterfield Mallorcára utazott, hogy megnagyobbítsa a melleit. A fodrászként dolgozó feltörekvő modell a sziget fővárosában Palmába lévő Clinica Luzban végeztette el a műtétet, azonban közben megállt Donna szíve, ezért sürgősen kórházba kellett vinni.

image

Ezután közel két hétig volt az intenzív osztályon, mielőtt meghalt

A 69 éves Mateo Verd Vallespir klinikaigazgatót korábban emberölés miatt egy év börtönre ítélték, ezért nem lett volna szabad megműtenie Donnát, de úgy döntött, a börtönbe vonulása előtt elvégzi utolsó plasztikai műtétjét

image

A klinikaigazgatót 2017-ben ítélték el, akkor a 45 éves Fátima Cherkaoui halt meg az orvos kezei alatt. 

A nő zsírleszívás közben elvérzett.

Donna családja a tragédia után több tízezer dollárt gyűjtött össze, hogy lányuk holttestét hazaszállíthassák. A nő barátai felfoghatatlannak tarják, hogy orvosi hanyagság miatt vesztették el barátnőjüket - írja a Mirror.