Vágólapra másolva!
Szerdán végigkísértük a Fradi labdarúgócsapatának útját Németországba, de emellett újabb halálesetekről is be kellett számolnunk. Mutatjuk a legérdekesebb sporthíreket március 8-áról!

Az elmúlt hónapokban kevés olyan információt lehetett hallani a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról, ami biztos lenne, ám a hírek szerint hamarosan nyilvánosság elé áll és tiszta vizet önt a pohárba.

Tragikus körülmények között vesztette életét három fiatal egy éjszakai balesetben, egy buliból hazafelé tartva. Az áldozatok egyike a 24 éves Rafel Jeanne volt, akinek az édesapja az egykori futballista, Leon Jeanne.

Italo Galbiati és Fabio Capello közösen több csapatnál is óriási sikert ért el Forrás: AFP/Odd Andersen

85 éves korában meghalt Italo Galbiati, aki a fociedzői pályafutásának legnagyobb részében a legendás Fabio Capello segítőjeként dolgozott.

Egy állat haláláról is beszámoltunk: az indiai Pune-ban zajló ATP Challenger tenisztorna negyeddöntős párosmérkőzésén igazán bizarr jelenetsor játszódott le, Kaliyanda Poonacha ugyanis a szervájával ölt meg egy denevért.

A csütörtök esti, Bayer Leverkusen elleni Európa-liga nyolcaddöntő előtt, szerdán indult el a Fradi labdarúgócsapata Németországba. A helyszínről számoltunk be, ahogy a csapat Budapestről nekivágott a túrának, ahogy megérkezett a kölni repülőtérre, majd Xabi Alonso – akiről Németh Krisztián meglepő véleményt hordoz – sajtótájékoztatója után ott voltunk, amikor Sztanyiszlav Csercseszov és Botka Endre a várakozásairól beszélt.