Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hosszú Katinka nem hallgat tovább

HOSSZÚ Katinka
Róma, 2022. augusztus 14. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó interjút ad az M4 Sport stábjának a római vizes Európa-bajnokságon 2022. augusztus 14-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hónapokban kevés olyan információt lehetett hallani a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkáról, ami biztos lenne, ám a hírek szerint hamarosan nyilvánosság elé áll és tiszta vizet önt a pohárba.

A háromszoros olimpiai bajnok a tavaly augusztusi római Európa-bajnokság óta nem versenyzett, ráadásul nem utazott el a válogatottal a februári thaiföldi edzőtáborba sem. A múlt hetekben pedig arról lehetett hallani, hogy terhessége miatt szakította meg az élsportot.

A napokban Milánóból jelentkezett be a közösségi oldalán, ahol a március 17-i hétvégén rendeznek ugyan egy nemzetközi versenyt, ám meglepő lenne, ha emiatt már hetekkel korábban oda utazott volna Hosszú, akinek ráadásul vélhetően az edzettségi állapota sem indokolná a részvételt.

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó nagy bejelentésre készül Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Sportál ugyanakkor egy biztos forrásra hivatkozva úgy tudja, hogy

Hosszú Katinka jövő héten véget vet a hallgatásnak és minden kérdésre válaszol, mindenki kíváncsiságát kielégíti.

Azt egyelőre nem tudni még, hogy milyen formában szeretne a nyilvánosság elé állni a világklasszis úszónő, de vélhetően hamarosan ez is kiderül.

Mindent egy helyen az Eb-ről