Vágólapra másolva!
Gerard Houllier bízik abban, hogy a Liverpool egykor szebb napokat látott csatárja visszanyeri régi formáját. A szükség szorítja Houllier csapatát, hisz a múlt héten térdsérülést szenvedett Michael Owen három hétig nem léphet pályára.

Fowlernek először fizikai téren kell bizonyítania. Idén hat alkalommal lépett pályára, és mindössze egy gólt szerzett, de Houlliernek szüksége van rá.

"Biztos vagyok benne, hogy Robbie előbb vagy utóbb visszanyeri formáját. Valami azt súgja, inkább előbb. Sokan abban látják a problémát, hogy nem kapott elég lehetőséget, de szerintem gyenge az edzettségi állapota. Ha fittebb lesz, jobban fog futballozni. Szombat este, a Tottenham elleni meccsen mindenki láthatta, hogy nem tudta maradéktalanul ellátni egy csatár feladatát" - jelentette ki Houllier.

"Egyszerűen kötelessége jobban játszani s valami pluszt tenni az ügy érdekében. Beszéltem vele, és biztosítottam, hogy mindenki segíteni fogja a javulásban, legyen szó fizikai vagy mentális problémáról. De leginkább rajta múlik, ő tud magán segíteni. Most még nem elég friss és ennek jeleit tapasztalhatja. Nem önbizalomhiányról van szó, és remélem, hogy bizonyítani tud majd, amikor lehetőséget kap" - tette hozzá a mester.

A lehetőség akár a ma esti BL-mérkőzésen is elérkezhet, a Dinamo Kijev ellen.

Kovács Iván

Korábban: