Újabb különös fordulat Dárdai Blanka és L.L. Junior viharos kapcsolatában

Vágólapra másolva!
A napokban írtunk arról, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka már a közösségi oldalakon sem követik egymást, és úgy tűnik, végleg szakítottak. Most erre egy rövid bejegyzésben cáfolt rá a fiatal énekesnő.
Vágólapra másolva!

Egy ideig úgy tűnt, végleg szakíthatott L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka. Kétéves kapcsolatuk során máskor is előfordult már, hogy szétmentek, de a napokban már az Instagramon sem követték egymást, és egy ideje nem is mutatkoznak egymás társaságában – a pletykák szerint az Ázsia Expressz tette végleg tönkre a kapcsolatukat.

L.L. Junior és barátnője ugyanis a többi párnál később, rejtélyes körülmények között csatlakozott az Ázsia Expressz Fülöp-szigeteki és tajvani forgatásához, hazatérésük óta azonban külön vannak. Erről egyelőre egyikük sem nyilatkozott, de állítólag erős féltékenység állhatott a szakítás hátterében.

Dárdai Blankáról egyébként is sok pletyka kering az interneten, részben emiatt most egy hosszú szövegben reagált arra, hogy rengeteg rosszat beszélnek róla és a magánéletről a különféle platformokon. Az énekesnőnek elege van abból, hogy mondhatni aranyásónak nevezik őt a követők, amire egy komoly szöveggel állt elő.

Az énekesnő egy hosszú szövegben elkezdte tudatni a közönséggel, hogy eddig is alig foglalkozott azzal, hogy miket beszélnek róla, de most betelt nála a pohár, mert persze minden visszajut hozzá, amit az interneten a fejéhez vágnak. Nagy meglepetést okozhattak sok embernek Dárdai Blanka sorai:

„Bőven van annyi önreflexióm, hogy ha valamiben hibázok, akkor azt többször igyekszem nem megtenni vagy másképp megoldani” – kezdte Blanka, aki azt azonban nem erősítette meg, hogy tényleg szakítottak volna, sőt, a bejegyzése alapján elvileg még mindig együtt vannak.

Tök tiszta, egyszerű papírlap vagyok. Emberi hibákkal, szar angol kiejtéssel, nagy orral, képzeljétek még mindig csak 158 cm vagyok, nincs saját lakásom 25 évesen, nem lettem gazdagabb, csak mert egy idősebb és sikeres férfival vagyok együtt és még mindig nem látom bűnnek, hogy az utóbbi két évben felszálltam párszor a repülőre

– írta le Dárdai Blanka az Instagram-oldalán, melyben az érdekesség az, hogy nem igazolta, hogy ne lenne még mindig együtt a sztárénekessel, sőt, jelen időben ír egy férfiról, aki minden bizonnyal L.L. Junior - szúrta ki a Bors.