Nem akarták kiengedni Kölnből a veszprémi kéziseket

Telekom Veszprém vs. FC Barcelona 34:30 HANDBALL Handball (Team)
Veszprem's goalie Roland Mikler celebrates after making a save during the Handball Champions League final four match for the third place between Telekom Veszprém and FC Barcelona at the Lanxess arena in Cologne, Germany, 4 June 2017. Photo: Marius Becker/dpa
Vágólapra másolva!
A Barcelona elleni 34-30-as győzelemmel megszerzett BL-bronzérem láthatóan boldoggá és elégedetté tette a Telekom Veszprém szurkolóit.

A magyar bajnok a Paris Saint-Germain elleni elődöntőben elszenvedett vereség után gyönyörűen talpra állt, és végig uralva a mérkőzést, 34-30-ra legyőzte a Barcelonát, megszerezve a bronzérmet. A szurkolók már a mérkőzés előtt a kölni főtéren jelezték, hogy túl vannak a csalódottságon és számíthat rájuk a csapat - amit a mérkőzés során bizonyítottak is.

A mérkőzés előtt a kölni dómnál:

Aztán a Lanxess Arénából távozó csapat megtapasztalhatta, hogy a szurkolók milyen nagyra értékelik a klub történetének első BL-bronzérmét - szemben, például Lékai Mátéval.

A csapat busza ugyanis csak lépésben tudott haladni az ünneplő szurkolóktól kürülvéve, majd meg is állt, hogy a játékosok autogramokat osszanak a boldog drukkereknek.