Új sorozat a Grace klinika anyjától

Vágólapra másolva!
Az ABC megrendelt három új pilotot, egyet a Grace klinika ötletgazdájától, egyet pedig a Dexter executive producerétől.
Vágólapra másolva!

Mindhárom új produkció a drámai vonalat erősíti: az Inside the Box egy hírszerkesztőség mindennapjait mutatja be, egy agilis producerrel a főszerepben - aki ráadásul nő. A projekt a Grace klinika alkotója, Shonda Rhimes fejéből pattant ki, íróként pedig az idén Oscarra jelölt Richard E. Robbins jegyzi.

Egy másik, frissen berendelt széria is egy ambiciózus nőt állít a középpontba: erre már csak címével is utal, az I, Claudia ugyanis Robert Graves császári életrajzának, az Én, Claudius-nak feminizált változata. A sorozat ennek ellenére nem az ókori Rómában, hanem a modern Amerikában játszódik, ahol a hősnő jogászként szeretne bekerülni a Fehér Házba.

A harmadik, egyelőre cím nélküli produkció egy argentin dráma, a Brothers and Detectives amerikai átirata lesz, amelynél a Bűbájos boszorkák-nál és a Dexter-nél is közreműködő Daniel Cerone látja el a produceri teendőket. A sorozat egy közepes tehetségű detektívről szól, aki csak apja halála után tudja meg, hogy van egy tizenegy éves öccse - a srác ráadásul afféle csodagyerek, remekül vág az esze, így sokat segíthet a báty nyomozásaiban.

Az ABC ezzel a három sorozattal három elkaszált műsort pótolhat: korábban a Pushing Daisies (Halottnak a csók), a Dirty Sexy Money (Édes, drága titkaink) és az Eli Stone búcsúzott a csatornától.