Őrjöngenek a rajongók az új Bridgerton évad végkifejlete miatt

Netflix's "Bridgerton" Season 3 World Premiere
Fotó: NurPhoto via AFP
Vágólapra másolva!
Megváltoztatták a sorozat egyik főszereplőjének nemi identitását és ez igencsak megosztotta a rajongókat.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy az a 3. évadból és a vonatkozó könyvekből is kiderült, a Hannah Dodd által alakított Francesca Bridgerton hozzáment egy bizonyos John Stirling nevezetű férfihoz. A Netflix alkotói által megálmodott finálé azonban nagy fordulatot hozott: az esküvő után Francesca megismerkedett John unokatestvérével, Michaelával és a jelenet során úgy tűnt, mintha megtetszettek volna egymásnak. A bökkenő ezzel csak annyi, hogy már ismerjük a történetet és pontosan tudjuk, hogy a Julia Quinn által írt könyvek szerint Michaela karaktere eredetileg férfi és Michael a neve.

Szóval Michael időközben nemet váltott.

Ráadásul azt is tudjuk, hogy Francesca és Michaela (Michael) figurája John halála után egy párt fognak alkotni.

Jess Brownell showrunner megerősítette a rajongók feltételezéseit és részletezte a változás mögött álló folyamatokat.

Michaela és Fran között olyan kapcsolat lesz, ami a könyvekben is szerepel"

– erősítette meg a showrunner az LMBTQ-szálat az Entertainment Weeklynek.

Amikor elkezdtünk beszélni az LMBTQ-reprezentációról a sorozatban, azzal kezdtük, hogy ez a sorozat a boldogságról szól, és hogy nem érdekelnek minket a queer traumák – mi inkább a queer örömöt szeretnénk látni"

– mondta Brownell a Variety-nek, hozzátette: "És ha egy queer történetet mesélünk el, akkor szeretnénk megtalálni a módját annak, hogy legyen egy »boldogan éltek, amíg meg nem haltak«".

A nemek cseréje egy olyan fordulat, amelyre nemcsak a rajongók nem számítottak, hanem igazából senki sem, ezért többen a csalódottságukat fejezték ki a közösségi médiában. Az azonos nemű pár bevezetése azért is elszomorította a sorozat követőit, mert Francesca története érinti a meddőség témáját.

A 3. évad után abbahagyom a nézést"

 – nyilatkozta valaki a Facebookon.

Ez szívás! Annyira belezúgtam abba a srácba, akivel végül a könyvben összejön! Alig vártam, hogy lássam, kit választanak a szerepére! A könyvben olyan csodálatos volt a kémia közöttük"

– mondta egy másik.

Ez az évad annyira unalmas volt, hogy kényszerítenem kellett magamat arra, hogy nézzem. A könyvek amúgy is sokkal jobbak, inkább elolvasom újra az egész sorozatot"

– tette hozzá egy harmadik.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!