Vagyonokat keres a tökéletes testű OnlyFans-modell azzal, hogy plázákban pucérkodik - fotó

Vágólapra másolva!
A 21 éves manchesteri Belle Olivia egy vagyont keres azzal, hogy a világ legnagyobb szupermarketjeiben mutogatja a fenekét és a melleit. A szépség milliókat keres a pajzán tartalmaival.
Vágólapra másolva!

A 21 éves manchesteri szépség, Belle Olivia több millió fontot keresett már a pikáns tartalmaival. Most pedig egy olyan fétisből csinál pénzt, amit a vásárlói minden bizonnyal imádnak. Nemrégiben Nagy-Britannia és a világ egyéb pontjain található bevásárlóközpontjaiban mutogatta magát alsóneműben. Az OnlyFans-modell szerint a feliratkozói imádják látni, ahogy megvillantja tökéletes domborulatait. 

"Az előfizetőim szeretik látni, ahogy bevásárlás közben villogok, ezért mindig jön velem egy videókészítő is, az ilyen tartalmakért 100 fontot kapok videónként. Ez az egyik legkönnyebb munka, amit valaha is csináltam" - áradozott a lány.

Belle Oliviának tavaly egy francia milliomos 100 ezer fontot fizetett a lány egyik bugyijáért, amit a világűrbe szándékozik kilőni. Videói és fotói annyira szexire sikerednek mindig, hogy ezek miatt egyre több férfi zaklatja őt, és így kénytelen volt testőrt fogadni, amit az ügynöksége biztosít számára. Az ügynökség főnöke Jordan Smith azt mondja, örömmel fektetett be a biztonságába, mivel "ügyfeleink egészsége és biztonsága a legfontosabb".

A pimasz sztár mindössze 10 percnyi szexi tartalom készítésével az összes havi számláját ki tudja fizetni! Belle márkakapcsolatainak és az OnlyFans- fiókjának köszönhetően lett milliomos. 

Belle olyan bevásárlóközpontokban mutatta már meg vadító idomait, mint a Trafford Centre és a nyugat-londoni Westfield. OnlyFans-oldalának egyik előfizetője még azért is örömmel fizetett neki, hogy bejárja Amerika legnagyobb bevásárlóközpontjait, és szexi videókat forgasson. Emellett gavallérja még az első osztályra szóló repülőjegyét is megvette, és egy ötcsillagos szállodában foglalt neki szobát, ahogy a boltok listáját is elküldte, ahol forgatnia kellett.