A kebelcsoda pornómodell Belle Oliviának testőrt kellett felfogadnia - mutatjuk, hogy miért - fotók

Vágólapra másolva!
Belle Olivia videói annyira szexire és dögösre sikerednek, hogy ma már rengeteg férfi zaklatja, ezért több testőrt is kellett mellé bérelni. A legújabb egyenesen a brit hadseregből szerelt le, és mintegy 300.000 fontba (133 millió forintba) kerül az őt felfuttató ügynökségnek.
Vágólapra másolva!

Belle Olivia az egyik legvagányabb modell az interneten, több százezer követőt gyűjtött össze a közösségi média csatornáin, és azt mondja, hogy a közzétett videói annyira gerjesztőek lettek, hogy a folyamatos zaklatások miatt szüksége lett valakire, aki vigyáz a biztonságára.

A pimasz sztár tavaly került először a címlapokra, amikor azzal dicsekedett, hogy 10 percnyi szexi tartalom készítésével sikerült kifizetnie a havi számláit. Olivia úgy döntött, hogy megosztja tapasztalatait a rajongóival, és ekkor történt, hogy egy férfi felajánlotta, hogy fizet neki egy 24 órás testőrt. Később azonban a férfi visszalépett a védelem finanszírozása alól. Így ezt végül az a Rebel Agency, influencer menedzsment cég vállalta magára, amely segített neki népszerűvé válni, és milliókat keresni. A vállalat egy a brit hadseregtől leszerelt testőrt is felfogadott a modell mellé. A biztonságának azonban ára van, méghozzá nem is kevés: 300.000 font (133,5 millió forint).

A 21 éves Belle, aki márkakapcsolatainak és az OnlyFans fiókjának köszönhetően lett milliomos elmondta, hogy az utóbbi időben egyre több zaklatója lett az interneten, akik mindenféle módon fenyegetik őt.

"Soha nem számítottam arra, hogy lesznek zaklatóim, de néhányan azt mondják, hogy tudják, hol lakom, úgyhogy lehet, hogy a végén még el is költözöm."

A lányt gyakran kérik undorító dolgokra, és bizarr dolgok küldésére, amiket a nyilvánosság előtt inkább meg sem nevezett.

- mondta.

"Az egyik fickó megpróbált megragadni és berángatni egy sikátorba, és rengeteg bizarr ajándékot és üzenetet kapok."

Olivia azóta érzi igazán biztonságban magát, amióta a Rebel Agency testőre vigyáz rá. És az is jól jött neki, amikor az egyik szponzora kölcsön adta neki a penthouse lakását.

A lány bizonyára most is nagyon sok pénzt keres, de ezt már inkább nem osztja meg a nyilvánossággal. Az azonban tudható, hogy nemrég vett magának egy Mercedest, és azt mondja, hogy álmai között szerepel az ingatlanfejlesztés, és a tőzsdei befektetésekkel is szeretne foglalkozni. Nemrégiben azzal keresett többszázezer fontot, hogy szerepelhetett az "OnlyFans Mansion"-jában forgatott filmben. Az ingatlant szintén az influencereket menedzselő cég, a Rebel Agency üzemelteti, és egy titkos helyen, az angol vidéken található.

A "Rebel Mansion"-t október végén nyitotta meg a Rebel Agency vezérigazgatója, a 29 éves Jordan Smith, méghozzá abból a célból, hogy összehozza az influencerek és OnlyFans alkotók hatalmas "közösségét". A kastélyban az ügyfelei által készített tartalmak három nap alatt összesen 12 millió fontot hoztak nekik.

Egy lánynak több száz millió forintot ajánlottak egyetlen szexuális együttlétért, a sztorit megírta az Origo. Ma már egy "robot" is milliókat keres modellkedéssel.

Forrás:Daily Star