Halálos szelfi: vízesésnél akart fényképet csinálni két skót egyetemista

Vágólapra másolva!
A Dundee-i Egyetem két indiai diákja belefulladt egy vízesésbe Skóciában. A természeti látványosságnál egy szelfit készítettek, amikor hirtelen megcsúsztak és a vízbe zuhantak.
Vágólapra másolva!

Április 17-én, szerdán helyi idő szerint este 7 óra körül a 26 és a 22 éves férfi feltehetően szelfiztek a Blair Atholl közelében lévő Linn of Tummel vízesésnél szerda este, amikor megcsúsztak és a folyóba estek. 

A két férfit állítólag elsodorta a víz, aminek szemtanúja volt egy barátjuk, aki velük tartott a sétán. 

A skót tűzoltó- és mentőszolgálat két mentőhajót küldött a folyóhoz, és még aznap este megtalálták a holttestüket.

A két férfi indiai mesterszakos hallgatók voltak. 

A rendőrség nem talált gyanús jelre utaló nyomokat, de az eset teljes körű feltárásához további nyomozást folytat - írja a The Guardian.

Ahogy arról az Origo beszámolt, a közelmúltban több hasonló baleset is történt. Csak egy szelfit akart készíteni a népszerű kozmetikus Inessa Polenko is, de mivel a kép készítésére figyelt, így megcsúszott, és a halálba zuhant a sziklákról Abháziában. 

A Yellowstone Nemzeti Parkban egy nő szeretett volna szelfit készíteni a bölényekkel. Bár nem lett tragédia a vége, de csak egy hajszálon múlt.

A tökéletes fotókért bármire képesek a turisták, ám a veszélyes incidensek miatt néhány utazási iroda már kampányt indított.