Vérzésig szorította a párja heréit egy gyönyörű nő - a kommentelők többsége irigykedett a férfira

Vágólapra másolva!
Egy Instagram-felhasználó a számára szimpatikus letartóztatott személyekről posztol, köztük volt egy fiatal amerikai nő is, aki addig szorította párja heréit, amíg azok el nem kezdtek vérezni. A bántalmazó nő a tette miatt meglepő népszerűségre tett szert a kommentelők között.
Vágólapra másolva!

Az egyik Instagram-felhasználó ezt írta: „Sok pénzt fizettem ezért, erre ő kihívja a zsarukat mert pontosan azt kapta, amit akart. Nem érdemli meg őt.” Egy másik hozzászóló a történettel kapcsolatban megjegyezte, sok férfinak rengeteg pénzt kell az ilyen típusú játékért fizetni – vette észre a Daily Star.

Katie Pitchford
Katie Pitchford
Fotó: Indian Harbour Beach Police Department / Indian Harbour Beach Police Department

Mindez néhány éve történt, amikor az akkor 21 éves Katie Pitchford veszekedett barátjával a floridai Miamiban, és egy ecsettel rátámadt. A rendőrség megjelent a lakásnál, ugyanis a szomszédok mindent hallottak ezért kihívták őket.

Az esetről készült rendőrségi jelentés szerint Pitchford „feldühödött”, és miután megütötte párját az ecsettel, megkarmolta majd ököllel ütötte az arcát. A nő ezután „megragadta a párja heréit, és addig szorította őket, amíg el nem kezdtek vérezni”. Az erőszakos nőt azonnal letartóztatta a rendőrség, ugyanis épp próbaidejét töltötte, mivel már korábban is összetűzésbe keveredett a hatóságokkal.