A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHollandia-Magyarország
NyílNyíl

Lövöldözés volt egy floridai iskolában, egy ember meghalt

Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, miután a floridai Marion megye egyik középiskolájában egy díjátadó ünnepségen lövöldözés tört ki a parkolóban - közölte a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A Marion megyei seriff hivatalának tisztviselői sajtóközleményben jelentették be, hogy a lövöldözés szerda este történt a floridai Citra város egyik középiskolájában. A hatóságok szerint a lövöldözés nem sokkal este hét óra előtt történt.

A helyi seriffhivatal szerint a lövöldözés közvetlenül az iskola előtt, az iskola parkolójában történt. 

Az egyik felnőtt férfi lelőtt egy másik férfit a parkolóban, miután veszekedtek. Az egyelőre nem világos, hogy pontosan mi vezetett a lövöldözéshez.

Az egyik férfit egy helyi kórházba szállították, de ott később halottnak nyilvánították. A másik férfit őrizetbe vették.

Az áldozat és az őrizetbe vett személy nevét nem közölték a hatóságok. A rendőrség szerint annak ellenére, hogy a lövöldözés idején éppen a középiskolai díjátadó ünnepség zajlott, egyetlen gyerek sem sérült meg. 

A lövöldözést követően a díjátadót felfüggesztették - írta a Fox.

fegyver,gun
Képünk illusztráció!
Fotó: X

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak a lövöldözések és a fegyvertartás

Az incidensek közé tartozik az április 24-i halálos lövöldözés is a texasi Arlington egyik középiskolájában, amelyben egy 18 éves fiatal meghalt. Az ügyben egy 17 éves fiatalembert letartóztattak, aki ellen gyilkosság miatt adtak ki elfogatóparancsot. Akkor a 17 éves gyanúsított megpróbált elmenekülni az egyetemről, de a rendőrök megtalálták, és incidens nélkül őrizetbe vették.

Korábban Iowában történt egy középiskolában lövöldözés. Ahogy arról az Origo beszámolt, ott szintén egy 17 éves fiú volt a támadó.  Az év első tanítási napjának kezdetén nyitott tüzet Perry város középiskolájában, egy 6. osztályos diákot megölve és 5 embert - köztük diákokat és legkevesebb egy iskolai alkalmazottat - megsebesítve. 

Lövöldözés volt egy amerikai egyetemen is áprilisban, meghalt egy 18 éves lány. 

Egyetemi lövöldözés történt Coloradóban is februárban. A rendőrség letartóztatott egy amerikai diákot, akit azzal vádolnak, hogy megölt két embert.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!