Leonardo Di Caprio perverz szextitkairól beszélt egy modell

Hieke Konings
Hieke Konings
Fotó: Hieke Konings / Instagram
Vágólapra másolva!
Egy playmate szerint "furcsa és öreg" Leonardo DiCaprio.
Vágólapra másolva!

A 22 éves Hieke Konings egy Los Angeles-i éjszakai klubban csókolózott a hollywoodi sztárral, de nem ment el vele - legalábbis ezt állítja. "Egy elitklubban történt az eset, ahová csak meghívással lehet bejutni. Láttam, hogy ott ül a fekete kapucnis pulóverében és fekete sapkájában, felvettük a szemkontaktust" - mesélte a playmate.

Hieke Konings
Hieke Konings
Fotó: Hieke Konings / Instagram

Azt mondta, a sztár menedzsere odament hozzá és közölte vele, hogy “Leo beszélni akar vele", majd a színész asztalához kísérte. A Titanic színésze többek közt arról híres, hogy csak 25 év alatti modellekkel randizik, ezt szóba hozta a nő, a színész pedig bevallotta, hogy ez így van. Csókolóztak is: "Rendben volt, de határozottan nem a legjobb csók volt, amit valaha is átéltem” - emlékezett.

A nő szerint visszautasította a meghívást, hogy felmenjen hozzá. "Nagyon megdöbbent természetesen, ehhez nem volt hozzászokva. Amikor azt mondtam, hogy nem ismerem őt eléggé, végül kedvesen reagált. Ezt követően egy másik lányhoz fordult, és hazavitte" - mondta.

Hieke Konings
Hieke Konings
Fotó: Hieke Konings / Instagram

A modell arról is beszélt a The Sunnak, hogy pár barátnőjének volt néhány felejthető éjszakájuk vele. "Az egyik barátnőm azt mondta, hogy fülhallgatót vett fel, mert nem akarta hallani őt szex közben. Egy másik pedig azt állította, hogy még egy párnát is a fejére tett. Leo túl furcsa és túl öreg" - vélekedett a playmate.