Elköltöző feleségétől követelt egy bugyit a TV2 egyik szereplője

Házasság első látásra
Házasság első látásra
Fotó: tv2
Vágólapra másolva!
János úgy gondolta, hogy jó lenne, ha maradna valami tárgyi emlék.
Vágólapra másolva!

Jánost és Nellit a TV2 nézői a Házasság első látásra című realityben ismerhették meg. A férfi az első perctől kezdve érdeklődőbb volt, próbálkozott a nőnél - mint kiderül, már a felvételek előtt is tetszett neki, üzengetett a Facebookon. A kamerák előtt kötött házasság azonban nem sikerült jól, Nelli nem engedte magához közel a férfit, aki ilyen szituációkban gyakran sértődötten reagált. A páros nem működött jól együtt - bár néhány program elfogadhatóan sikerült, szereztek közös élményeket, Nelli úgy döntött, elköltözik Jánostól.  

Az alábbi videón az látható, hogy János rászól az épp bőröndbe pakoló nőre, hogy legyen kedves otthagyni egy bugyit. “A női ereklyékhez kell?” - kacarászott utána Nelli. A férfi később azt magyarázta, hogy felesége a kapcsolat elején “befeszült”, és mindig úgy érezte, hogy ő az “intim szférájában” van. János arról is beszélt, hogy a kapcsolatuk később javult valamelyest, így úgy gondolta, megengedhet magának egy ilyen poént.  

A Házasság első látásra a TV2-n hatalmas siker volt, kiváló nézettség mellett ment a műsor, amelyben a párok először az esküvőn pillantották meg egymást, és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét vette életük legnagyobb kalandja. A nászút után összeköltöztek, és megkezdték a közös életüket. Voltak párok, ahol mindkét fél próbálkozott, de olyan házaspárt is láthattak a tévézők, ahol a férfinak az első pillanatban elment a kedve mindentől, mert szőkére vágyott, helyette fekete hajú feleséget kapott.  

A Házasság első látásra lehetőséget adott azoknak az egyedülálló nőknek és férfiaknak, akik túl vannak jó pár érzelmi csalódáson, kudarcba fulladt próbálkozáson, és nem sikerült még szerelmet találniuk. Az első csóktól az első könnyekig a kamerák sok pillanatukat dokumentálták, miközben szakértők elemezték a kapcsolatukat.   

Az Origo megkereste a párkapcsolati reality szakértőit, akik meglepő titkokat árultak el nemcsak a szereplőkről, de a műsorról is. Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó, Tóth Melinda pszichológus, aki kötődéssel, elköteleződéssel kapcsolatos problémák kezelésével foglalkozik, valamint Gaál Viktor pszichológus, fő szakterülete az érzelmi intelligencia kutatása. Ők hárman tehát tudományos módszerekkel keresik meg a tökéletes párt azoknak, akik szinte már feladták a reményt.