Hihetetlen: a Farm VIP sztárja ezzel a bombázóval randizna a legszívesebben - videó

Hadas Alfréd
Vágólapra másolva!
A Farm VIP sztárja március elején szakított barátnőjével, nemrég azonban kifejtette, hogy melyik szexi bombázó az, akivel el tudná képzelni a jövőjét.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Hadas Alfrédra tavaly újra rátalált a szerelem, miután véget ért a kapcsolata Mardollal. A fiatal előadó egy tévéműsorban mutatta be az új barátnőjét.

A Farm VIP játékosa korábban elmesélte, hogy az egyik klipforgatásán ismerkedtek meg Lilivel, de már hónapokkal előtte is beszélgettek. A forgatás után viszont már tudták, nem az volt az utolsó találkozásuk. Kapcsolatukat nehezítette az a tény, hogy ritkán tudtak találkozni egymással, ezért összeköltöztek. 

Azonban március elején megosztotta a rapper, hogy váratlanul szakított a párjával, ugyanis a mostani élethelyzetébe nem fér bele egy ilyen komoly kapcsolat.

A fiatal zenész azonban nemrég a Bors TikTok videójában kifejtette, hogy a Nagy Ő-ből ismert Natival el tudná képzelni a jövőjét.

Nekem Nati a típusom. Mármint külsőre, ugyanis még soha nem beszéltünk egymással, nem ismerem a személyét. 

De én egyébként nem azt szoktam nézni egy lányon, hogy milyen a haja színe vagy mekkora melle van… Engem az összkép érdekel. 

Ha valakire ránézel és látod rajta, hogy harmóniában van magával, egyben van a külseje a kisugárzásával, az nekem nagyon tetszik

 - mesélte Sztárban Sztár leszek! felfedezettje.

Hozzátette, hogy az a tény, hogy a fiatal lány a magyar futball válogatott csapatkapitányával, Szoboszlai Dominikkal randizna elszomorítja.

Később azonban Jákob Zoltán kegyeiért harcoló Nati a videó alatt üzent a rappernek, aki úgy tűnik szimpatizál Hadas Alfréddal, és randizni is elmenne vele.

Miért ne?! 

- olvasható a bejegyzés.