Vajna Tímea: 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés

Vágólapra másolva!
Vajna Tímea régóta küzd egy babáért, most újra a teherbeesésért folytatott küzdelmeiről mesélt.
Vágólapra másolva!

Az egészségét is kockáztatja Vajna Tímea azért, hogy valóra váljon élete legnagyobb álma. A néhai filmügyi kormánybiztos Andy Vajna özvegye évek óta elkeseredett harcot vív azért, hogy édesanya lehessen. Szinte megszámlálni sem lehet, hányféle kezelésen, beavatkozáson esett át, ám mindeddig sikertelenül. 

Most az Instagramon mesélt újra a teherbeesésért folytatott küzdelmeiről. 

Minden fiatal lánynak üzenem, csak mert jót akarok, hogy időben fagyassza le a petesejtjeit. 

Több ciklusban is akár (ha nincs párkapcsolatban, vagy egyéb okok miatt), mert utána már túl késő lesz. Én is azt hittem 37-38 évesen, hogy még ráérek, és lelkileg sem voltam még jól, de 40 után elkezdődik az igazi mélyrepülés."

kezdte a vallomását.

Én 35 évesen fagyasztottam le először, de sajnos eddig nem működött még az sem. 

Sokszor meg azt gondolom, hogy az IVF (lombik) csak pénzrablás, iszonyatos hormonterhelés, és még inkább abnormális petesejtek jönnek létre.

Azt írta, szerinte a testi és lelki megtisztulás, valamint a stresszmentes életvitel segíthet, „és a jó Isten”.

 

De a legjobb, ha fiatalon szerelmeskedtek, csak nyilván a babához meg kell teremteni a környezetet.

Szerinte sokszor a sok hormonkezelés után „csak a fájdalom marad, főleg lelki, meg ciszták, vetélés, hormonzavar”. Hozzátette: sokaknál sikeres az eljárás, másoknak utóbb természetes módon sikerül teherbe esniük. Érzékeny témának tartja ezt, aminek szerinte spirituális vonatkozása is van, arról nem beszélve, hogy véleménye szerint a  párválasztás is "marha nehéz, kezdve azzal, hogy eleve kevesebb a férfi."