A Házasság első látásra sztárja elképesztő dolgot mesélt a párjáról

Dávid Petra, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra sztárja és párja rengeteget vitatkoztak, kapcsolatuk pedig durván elmérgesedett.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Házasság első látásra párjának, Petrának és Andrisnak a kapcsolata a műsorban végig hullámzó volt. Andris többször durva szavakkal illette Petrát, majd ordítva küldte őt haza a lakásából.  A pár még a végső döntés előtt szakított, sőt az ara még a wc-n is lehúzta a jegygyűrűjét. A megrázó, durva jeleneteteken Dávid Petrának nem volt könnyű visszanéznie, és a mai napig nem érti, hogy miért volt olyan megértő a férjével.

Bevallom, azon teljesen ledöbbentem, hogyan tudtam végig ennyire kedves maradni. 

Néha olyan érthetetlen  számomra az egész. Élőben amúgy durvább volt ez elviselni, átélni" - mesélte.

A felvételeket követően haragudott egykori férjére, Andrásra, és csak nehezen tudta rávenni magát, hogy találkozzon vele.

Rosszul voltam attól, hogy találkoznom kell vele.

 Bennem annyi kérdőjel maradt. Nem tudtam, hogy velem, aki szerint semmi rosszat nem csináltam, hogy a jóistenbe lehetett ilyen? A válásnál amúgy normális volt, nem láttam benne ellenségeskedést. Mondtam neki, hogy kávézzunk egyet. Le is ültünk, és tök jól elbeszélgettünk. Mindkettőnk számára fontos a sport, a mozgás, A siker, a karrier és a barátság. 

Rengeteg közös dolog van bennünk, ám házastársakként egyáltalán nem működtünk jól 

- részletezte a Telenovella magazinnak. 

Barátok lettek

A műsort még tavaly nyáron forgatták, így közel egy év eltelt. Azóta, akik a közösségi oldalaikat rendszeresen figyelik, észrevehették, hogy több közös képet is megosztottak, nem véletlenül, ugyanis habár házastársak nem, de jó barátok lettek a műsornak köszönhetően. 

"A legtöbb esetben azt éreztem, hogy Andris viselkedése nem nekem szól. Én nem szeretek abbahagyni dolgokat. 

Az a pont, ahol már összepakoltam a cuccaimat, az már nem lehetett volna visszafordítani.

A személyes varázsom Andris felé egy kicsit később érkezett meg. Igazából közösek a céljaink, úgyhogy jóban vagyunk. Biztosan fogtok még velünk együtt találkozni, erről a részéről nem is szeretnék többet mondani"- vallotta be Petra.

Andris elismerte, hogy sokszor hibázott. Többször is leültek beszélgetni Petrával, és a sokak által hiányolt bocsánatkérés sem maradt el. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!