Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Őrült zaklató miatt retteg Marjai Judit

Marjai Judit
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Azzal fenyegeti az illető, aki többször is profilt váltott, hogy "elkapja" a 80-as, 90-es évek sztármodelljét.
Vágólapra másolva!

Marjai Judit kapott már keményebb üzeneteket pályája során, de most úgy tűnik, mániákus zaklatóval van dolga. "„Fogalmam sincs, mit csináljak. Képzeljétek el, üldöz egy őrült. Már elég régóta, tavaly kezdte… Szörnyű dolgokat ír, minősíthetetlen. Ezt úgy hívják, hogy életveszéllyel való fenyegetés nagy nyilvánosság előtt…” – panaszolta követőinek.

Marjai Judit
Fotó: Instagram 

A közösségi oldalán már többször letiltotta a zaklatót, de újra megjelenik a fenyegető, a nevén egy-két betűt változtatva új profillal jelentkezik be. Mivel a modell így nem boldogult vele, más módszerrel próbálkozott. „Megpróbáltam fölhívni. Láttam a nevét és rácsöngtem. Persze a gyáva vagy a bátor nem vette föl a telefont.” 

Végül írt az illetőnek, erre már válaszolt, de ugyanolyan válogatott szitkokkal fenyegetésekkel, mint nyilvánosan tette. Amikor Marjai arról faggatta, mit vétett ellene, kiderült, hogy szabadkőművesnek tartja, emberkereskedelemmel, kerítéssel vádolja – zavaros válaszából legalábbis ezt lehetett kihámozni, és újra megfenyegette. „Mondta, hogy el leszek kapva. Mondtam neki, hogy te leszel elkapva, hogyha a rendőrségre végre bemennék” - idézte a modell szavait a Story.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről