Súlyos balesete volt Gordon Ramsay-nek

Vágólapra másolva!
Nagyon csúnyán megsérült.
Vágólapra másolva!

Gordon Ramsay egy TikTok-videóban beszél arról, hogy mennyire szerencsésnek tartja magát, miután életben maradt a biciklis baleset után, ami a hét elején történt vele. A sztárszakácsot Connecticutban érte a baleset, és mint mondja, nem lehet elég hálás az orvosoknak, ápolóknak, akik a kórházban ellátták.

"Nagyon megrázott az egész" - jelentette ki a videóban, melyben nem győzi felhívni a figyelmet a biciklis sisak fontosságára. Hogy pontosan hogyan történt a baleset, egyelőre kérdéses, de mint mondja, a sisakja majdnem ketté is tört a hatalmas esés következtében. Gordon Ramsay a balesetéről mesélve erősen kiemeli, hogy mindenki viseljen sisakot, amikor biciklire ül, még akkor is, ha csak rövidebb távot megy és nem hosszabb biciklizésről van szó.

Nem érdekel, hogy a sisakok pénzbe kerülnek, egyszerűen döntő jelentőségük van. Szerencsés vagyok, hogy itt állhatok. Fájdalmaim vannak. Brutális hét volt ez, de valahogy túl vagyok rajta.

- mondta a videóban.

A szakács egyik keze feltűnően remeg a rövid felvételen, de nem tudni, hogy ennek a balesethez van-e köze, vagy annyira felzaklatta a szörnyű események felidézése, hogy ezt a reakciót váltotta ki belőle utólag is a történet.

Gordon Ramsay a sérülését is megmutatta

Megmutatta a sérülést is Gordon Ramsay, ugyanis a videó egy pontján felhúzza a séfkabatát. Jól látható, hogy az esés következtében az oldala, dereka sérült jelentős mértékben, a felsőtestének nagy része sötétlila.

Luxusautóval is közlekedik a bicikli mellett

A becslések szerint 610 millió fontos, azaz 270 milliárd forintos vagyont birtokló Gordon Ramsay-nek sikerült nemrég ismét feldühítenie a helyieket - kiszúrták, hogy a 313 ezer fontos Ferrariját rossz helyen, a dupla sárga vonalakon hagyta, pedig volt a közelben fizetős parkoló is.

A sztárszakács feltehetően kollégáját, Paul Ainsworth-ot látogatta meg Padstowban, ahol egy Michelin-csillagos éttermet vezet. De ahelyett, hogy egy rendes, fizetős parkolót használt volna, az 57 éves Gordon Ramsay a "várakozni tilos" tábla alatt és a dupla sárga vonalakon parkolt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!