A német rendőrség nagyon lelkes, ha magyarokat vegzálhat

Bohár Dániel 888 borító jó
Vágólapra másolva!
Az afgánoknál és a szíreknél viszont elfogy a lendület. Bohár Dániel írása a 888-nak. 
Vágólapra másolva!

Lehetnénk jóhiszeműek és gondolhatnánk azt, hogy a német rendőrség csak elővigyázatosságból állította meg a Fradi-vonatot és kutatta azt át órákon keresztül. A joguk megvan hozzá, hiszen otthon azt csinálnak, amit akarnak (törvényes keretek között).

Attól tartok azonban, hogy itt másról van szó, tapasztalatból mondom. Emlékezhetünk, hogy a németek mit műveltek 2021 nyarán, amikor a magyar válogatott Münchenben játszott a National Elf ellen az Európa-bajnokságon. Folyamatos volt a rendőri zaklatás, sőt az egész várost feldíszítették szivárványba, akkor az volt a bajuk, hogy a magyar kormány a gender helyett a gyermekeket védi. Még a meccsen is beszaladt egy szivárványos provokátor, ami miatt természetesen nem kapott büntetést a német szövetség. A német drukkerek pedig a nemzeti lobogójuk helyett szivárványos zászlót lóbáltak.

Most újra bepróbálkoztak a német rendőrök. A határnál megállították a Fradi-vonatot és órákig feltartották azt. A magyar külügynek kellett közbeavatkozni, hogy engedjék el a drukkereket. Az akadályozással majdnem sikerült elérni, hogy szurkolók lekéssék a meccset.

Azért nagyon kíváncsi lennék arra, hogyha a jövő héten Budapestre érkező német drukkerekkel ezt csinálná a magyar rendőrség, akkor hány perc alatt lennénk mi a világ legnagyobb fasisztásai?!

Másnap már készülne Brüsszelben a jelentés hazánk ellen. Ugyanezek a németek, amikor szíreket és afgánokat kellett beengedni (nem egy meccs erejéig), akkor "willkommen" táblákkal fogadták őket.

Persze értem én, hogy a német sajtó célja bemutatni a magyar szurkolókat, mint az orbáni diktatúra "végtermékei". Azonban az a nagy helyzet, hogy nekem volt szerencsém részt venni német bajnoki meccseken és finoman szólva sem emlékeztettek akadémiai székfoglalókhoz.

Képzeljétek el, hogy a drukkerek szurkolnak, hangosan teszik ezt és néha még csúnyán is beszélnek. De ez nem hungarikum, hanem így van a világban mindenhol.

Szóval, kedves németek! Menjetek ti oda, ahova most a legtöbben gondoljuk!