Azt hazudják, hogy nyugaton demokrácia van

Far-right, anti-Islam Wilders on course for Dutch landslide TOPSHOTS Horizontal
PVV leader Geert Wilders reacts to the results of the House of Representatives elections in Scheveningen, the Netherlands, 22 November 2023. The far-right, anti-Islam party of firebrand politician Geert Wilders has won a stunning victory in the Dutch election, partial results showed Wednesday, a political bombshell that will resound in Europe and around the world. (Photo by Remko de Waal / ANP / AFP) / Netherlands OUT - Belgium OUT
Vágólapra másolva!
A holland választási rendszer annyira demokratikus, hogy a legtöbb szavazatot szerző jelöltnek vért kell izzadnia, hogy miniszterelnök lehessen. Írországban pedig azok a hibásak, akik tüntetni mernek az elviselhetetlen migrációs állapotok miatt.
Vágólapra másolva!

Két tanulságos történet a fejlett nyugatról.

Hatalmas szenzáció volt, hogy múlt héten Geert Wilders és a Szabadságpárt kapta a legtöbb voksot a holland választásokon. Wilders igazi nemzeti politikát képviselő politikus, aki szereti a hazáját és nem szereti a migrációt. Na, ezzel pedig a globalisták célkeresztjébe került. Geert Wilders és a pártja megnyerte a választásokat, a legtöbb szavazatot kapták, ennek ellenére a "nagyon demokratikus" baloldal már most azon dolgozik, hogyan tudná megakadályozni a kormányalakítást, vagyis az emberek akaratát semmibe veszik.

Így fest a fejlett holland demokrácia. A nyertes csak akkor valódi nyertes, ha a fősodor rámondja az igent.

Van egy másik Nyugat-európai ország, ahol szintén nagyszerű állapotban van a demokrácia. Ez a hely Írország.

Múlt héten egy algériai bevándorló megkéselt öt embert, köztük három gyermeket is. A terrortámadás után teljesen érthető okokból az írek az utcára vonultak. Tüntetni a kezdtek az illegális migráció káros hatásai miatt.

Ekkor kiállt az ír miniszterelnök és azt mondta, hogy a tüntetők szégyent hoztak Írországra.

Szóval az ország miniszterelnöke szerint nem a migránsok azok, akik gondot okoznak, hanem az elégedetlen ír emberek.

Maradjunk annyiban, hogy nem szeretnék olyan "demokráciában" élni, ahol a választások győztesét nem engedik nyerni és olyanban sem, ahol az őslakosok a hibásak az idegenek bűnei miatt.