Donald Trump „elkényeztetett kis degeneráltnak” nevezte Soros fiát

Donald Trump
Vágólapra másolva!
A volt amerikai elnök élesen kritizálta Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns birodalmának trónörökösét, Alexander Sorost a Politicóban megjelentetett cikke miatt. Az örökös szerint a jövő évi lehetséges republikánus győzelem „jobban fájhat Európának, mint az USA-nak".
Vágólapra másolva!

– írta saját közösségi médiájában Donald Trump.

A volt amerikai elnök Alex Soros Politicóban publikált véleménycikkére reagált, amelyben az ifjú örökös kifejtette ellenérzését a jövő évi elnökválasztás lehetséges republikánus győzelme kapcsán.

Mint írta: "Úgy vélem, hogy egy MAGA-stílusú republikánus győzelem a jövő évi amerikai elnökválasztáson jobban fájhat az EU-nak, mint az USA-nak. Egy ilyen eredmény veszélyeztetné az európai egységet és aláásná az ukrajnai háborúra válaszul adott többfronti előrehaladást".

Soros azt állítja, hogy ő és az alapítvány "ennek megfelelően változtatta meg a prioritásait Európában".

– jelezte Soros.

Alex Soros és Joe Biden Forrás: Instagram

De ez nem visszavonulás" – emelte ki.

Soros a Politicónak írt cikkében ezután az alapítványa Ukrajnában végzett munkáját méltatta.

– írta.

Mint ismert: júliusban a Daily Fetched arról számolt be, hogy Alex Soros a Fehér Ház legutóbbi látogatási naplója szerint 20 találkozót tartott Joe Biden elnök rezidenciáján.

Soros György az év elején adta át a 25 milliárd dolláros birodalom irányítását fiatalabb fiának, Alexnek.

Alex Soros akkor megfogadta, hogy még magasabb szintre emeli a dolgokat, és még „ultraliberálisabb" ügyeket fog követni.

A 37 éves örökös azt mondta, hogy kiterjeszti apja érdekeit olyan kérdésekre is, mint a "nemek közötti egyenlőség", az abortuszhoz való jog és a szavazás.

Soros fia, ígérete szerint, a 2024-es választások előtt a nemzet politikai ügyeibe is beleveti magát.