Teljesen egészséges emberek még a lábukat is képesek levágatni azért, mert azt gondolják, ők transzfogyatékosak

SMA tolókocsi betegség
Az SMA betegséget a motoros idegek pusztulása jellemzi
Vágólapra másolva!
A transzneműség után szabadon!
Vágólapra másolva!

Aki még ott tart, hogy szerinte őrültség, ha valaki élete során rájön, hogy bár valójában férfinak született, de mégis női testben akar élni, ezért levágatja a péniszét és műciciket gyártat magának, az bizony le van maradva, ugyanis itt az új őrület: Teljesen egészséges emberek még a lábukat is képesek levágatni azért, mert azt gondolják, ők bizony transzfogyatékosak – természetesen hol máshol, mint a szabadság földjén: Amerikában! Persze láblevágatás nélkül is működik a dolog, ha valaki úgy identifikálja magát, hogy ő egy fogyatékkal élő személy, esetleg lebénultnak vagy rokkantnak érzi magát legbelül, akik kik vagyunk mi, hogy vitába szállhassunk vele, egyenesen kirekesztőek lennénk, ha nem hinnénk neki!

Megkönnyebbülhetnek azok, akik nem akarják átadni a helyüket a buszon, ők lehet, hogy nem csak simán bunkók, hanem transzfogyatékos identitásuk van!

A hivatalos nevén testintegritási identitászavar egyre többeket érintő állapot, ez tényleg azt jelenti, hogy valaki – aki amúgy nem az – mégis fogyatékkal élőként vagy valamilyen téren hátrányos helyzetűként identifikálja magát. Az angol nyelvben egyre elterjedtebb „transableism" a transz közösségekhez való igazodás miatt lett átnevezve a tudományos testintegritási identitászavarról, illetve egy kis jogi csavar miatt is: A valódi értelme annak, hogy átfogalmazták ezt az állapotot a pszichiátriai terminusról egy általánosabb kifejezésre (transableizmusra) az, hogy kihasználják a gender ideológia elsöprő kulturális erejét annak érdekében, hogy az orvosok identitásuknak megfelelően kezelhessék a testintegritási identitászavarban szenvedő pácienseket. Vagyis: Ne a pszichiátriára küldjék gyógyszerért azt, aki látóként vakon akar élni, ahnem vakítsák meg, vagy amputálják az egészséges végtagjait annak, aki szerint ő féllábú, esetleg elvágják a gerincvelő jét annak, aki magát lebénultnak képzeli.

Pár éve még viccelődtünk azon, hogy ez előfordulhat, most pedig ez a valóság, de már nem lepődünk meg semmin: Abban a világban, ahol előfordulhat, hogy kiskorú gyerekek nemátalakítását kezdik meg a szülő tudta és beleegyezése nélkül, miért is ne vakíthatnák meg vagy béníthatnák majd meg őket szintén a szülő tudta és beleegyezése nélkül? Ez lesz ugyanis a következő lépcső.