[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] állás

álláskeresés bér-fizetés külföldi munkavállalás munkajog tippek-tanácsok Top 10 állás Hirdetésfeladás Gazdaság állásexpo
álláskeresésállásbörzepályakezdőtippek-tanácsok

Állásbörze a Zsigmond Király Főiskolán

2009.04.22., 16:57|Utolsó módosítás:2011. 04. 04., 12:16|

Április 24-én pénteken második alkalommal tartja meg a budapesti Zsigmond Király Főiskola (ZSKF) "Karrier Nap és Állásbörze" címet viselő rendezvényét. A főiskola békásmegyeri központjában az álláskeresők 9 és 18 óra között tájékozódhatnak az elhelyezkedési lehetőségekről, a pályázási technikákról szakmai fórumok keretében. Emellett a kiállítók standjainál lehetőség nyílik a munkaadókkal való személyes kapcsolatfelvételre.

JÁTSSZ ONLINE!

Az egész napos rendezvény során a főiskola megújult aulájában aktuális munkaerő-piaci kérdéseket és problémákat lehet megvitatni a Szakmai Fórum keretében, ahol a moderátorok a meghívott vendégekkel beszélgetnek az alábbi témákról: "Karrierlehetőségek a Külügyminisztériumban - tájékoztató a felvételi rendszerről és a szakmai gyakorlatról",  "Karriermenedzsment a válság idején", "Válság és munka", "Versenyképes pályakezdők - a használható tudás jelentősége", valamint a "A nyelvi kompetencia jelentősége a munkaerőpiacon".

Próbainterjú, grafológiai teszt, kompetenciamérés...

Emellett a hagyományos szakmai programok keretében további tanácsadások, próbainterjúk, kompetenciamérés, valamint grafológia várja az idelátogatókat. A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a munkavállalók és munkaadók személyesen is kapcsolatba lépjenek egymással, miközben a kiállítók a cégbemutatókon kívül állásajánlatokat és gyakornoki programokat kínálnak. Az esemény célja, hogy a jelenleg tanulmányaikat folytató hallgatók, avagy frissdiplomás pályakezdők, valamint a néhány éves gyakorlattal rendelkező álláskeresők megtalálják a végzettségüknek, elvárásaiknak igazán megfelelő állást, illetve szakmai gyakorlati helyet. A kiállítók a közszférából valamint gazdasági élet számos területéről érkeznek.

Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »
Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »