Megszületett Halle Berry kislánya

Vágólapra másolva!
Vasárnap, egy Los Angeles-i kórházban megszületett Halle Berry amerikai színésznő és Gabriel Aubry modell első gyermeke, egy egészséges kislány.
Vágólapra másolva!

Halle Berry amerikai színésznő, a Szörnyek keringője című film Oscar-díjas főszereplőnője, a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórházban vasárnap életet adott első gyermekének, egy egészséges kislánynak. A baba édesapja Berry kedvese, Gabruel Aubry modell.

"Mindketten jól vannak, csodálatosan érzik magukat" - közölte a színésznő szóvivője. A baba nevét csak később hozzák nyilvánosságra.

A Star magazin információi szerint Berry a kelleténél jobban félt a szüléstől, mert cukorbetegsége és magas vérnyomása miatt magasabb volt a kockázat.

"Halle aggódott a baba egészségéért, de viszonylag könnyen megnyugodott" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó, kórházi forrás a magazinnak. "Amikor végre a kezében tarthatta a kislányát, nem tudott tovább parancsolni az érzelmeinek, és sírt a boldogságtól. Azt mondta, ez mindent szenvedést megért. Nem is akarta odaadni a nővéreknek, amikor azok le akarták mérni a kisbabát."