Kidmanék nyugodt vakációt szeretnének

Vágólapra másolva!
Nicole Kidman Oscar-díjas színésznő a napokban hazautazott Ausztráliába a férjével, Keith Urban zenésszel, és kislányával, Sunday Rose-zal. A hírességek egy rádióinterjúban azt kérték a fotósoktól, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, és engedjék, hogy megmutathassák a lányuknak Sydney-t.
Vágólapra másolva!

Nicole Kidman, a Moulin Rouge című film Oscar-díjas főszereplőnője a napokban Ausztráliába utazott a családjához, férjével, Keith Urban zenésszel és négy hetes kislányukkal, Sunday Rose-zal. Kidman és Urban - akik korábban kijelentették, hogy nem akarják eladni a kisbaba első képeinek közlési jogát - egy rádióinterjúban üzent a rajongóknak és a lesifotósoknak: arra kértek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, hogy nyugodtan megmutathassák Sunday-nek a második hazájukat.

"Nagyon örülnénk annak, ha a sajtó egy kicsit elengedne minket, és fellélegezhetnénk" - mondta Kidman. "Szeretnénk nyugodtan sétálni Sydney-ben, és meg akarjuk mutatni a babának a várost. Arra kérünk mindenkit, hogy ne fotózzanak állandóan, mert megijeszthetik vele a kicsit. Ő még nagyon érzékeny, nem egy játékbaba."

Kidman férje, Keith Urban hozzátette: "Nem hiszem, hogy bárki más gyermekével is ezt csinálnák".

A pár elmondta, hogy jó néhány hetet szeretnének Ausztráliában tölteni, hogy Sunday Rose az egész családdal megismerkedhessen - Kidman rokonai és szülei ugyanis Sydney-ben élnek.

A színésznő ez idő alatt dolgozi is majd egy keveset: új filmjéhez, az Australiához forgatnak még néhány jelenetet Hugh Jackmannel.