Szerelmi horoszkóp november 27-től december 4-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon jó napjaid lehetnek, feltéve, ha képes vagy szabályokat felállítani az érzelmi életedben, és bizony be is tartod, be is tartatod őket. Most ugyanis egyáltalán nem tesz jót a párkapcsolatodnak, hogy tulajdonképpen teljesen szabadon "garázdálkodtok" mindketten, és nem mindig veszitek figyelembe a párotok igényeit. A jövő héten egy kicsit zabvarossá válhatnak a szerelmi ügyeid, de a megoldás egyszerűbb lesz, mint gondolnád.

Bika (április 21. - május 20.)
Szívesen tervezgetsz, álmodozol a következő napokban, és minden gondolatod akörül forog, hogyan vidíthatnád fel vagy kényeztethetnéd el a szerelmedet. Ha még nem találtál párt magadnak, akkor lesz néhány kellemes, flörtöléssel teli órában részed - az egyetlen baj ezzel csak az, hogy nem tudod eldönteni, kinek a közeledését veheted komolyan, és ki az, aki csak játszadozni szeretne. Ha nagyon bizonytalan vagy, akkor kérj tanácsot a barátaidtól. Most biztosan tudnak neked segíteni.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagy hatással vagy kedvesedre: teljesen le tudod venni őt a lábáról, és könnyedén az ujjad köré tudod csavarni - te azonban nem vagy vele elégedett, és azt akarod, hogy minél több bizonyítékot mutasson a szerelmére. Ezzel pedig komolyan megbánthatod őt - főleg, mert semmilyen vallomás nem elég jó neked, állandóan többet, szebb szavakat, drágább ajándékokat akarsz. Gondolj arra, hogy nemcsak szavakkal vagy tárgyakkal lehet kifejezni a szeretetet: koncentrálj inkább a kedvesed tetteire!

Rák (június 22. - július 22.)
Ezen a héten az intimitás kerülhet a figyelmed középpontjába: sokkal jobban élvezed a meghitt együttléteket, mint a vad és szenvedélyes randevúkat. Ráadásul sokkal szívesebben maradsz otthon, egyáltalán nem élvezed, ha hangos szórakozóhelyeken, vagy bulikban kell töltened az idődet. Ez viszont egyáltalán nem célrevezető, ha éppen párt keresel magadnak: a jövő héten mozdulj ki egy kicsit otthonról - meglepő, egyáltalán nem szokványos helyszínen találkozhatsz egy vonzó idegennel!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Szíves-örömest adsz szerelmi tanácsokat másoknak, úgy tűnhetsz az ismerőseid szemében, mint aki tökéletesen tudja, hogy mire van szüksége a másik nem képviselőinek - pedig talán csak arról van szó, hogy élvezed hallgatni, mikor mások a magánéletükről beszélnek. Ám amikor a saját ügyeidre kerül sor, akkor rettenetesen megijedhetsz, és nem is nagyon tudod, hogy mit kellene cselekedned. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy te kérj tanácsot másoktól?

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezekben a napokban elsősorban szellemi stimulálásra vágysz, a kedvesed csábító "hadműveletei" semmit nem érnek: egyszerűen most nem érdekel annyira az erotika, mint egy érdekes, szórakoztató beszélgetés vagy egy elgondolkodtató film. Ez mind nagyon szép és jó, de tekintettel kellene lenned a szerelmed igényeire is: lehet, hogy ő éppen szenvedélyre és romantikára vágyik - próbáld meg ezt megadni neki! A legjobb lenne, ha felváltva kényeztetnétek a másikat, vagy találnátok egy olyan programot, amely mindkettőtöknek tökéletesen megfelel.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon sok kihívásnak, feladatnak kell megfelelned a következő napokban: úgy tűnhet, mintha a kedvesed egyre többet követelne tőled, és egyre többször kellene neki bizonyítani a szerelmedet - és ez csak egyetlen aspektusa az életnek, ahol "teperned" kell az elismerésért. Ebből pedig egy idő után - teljesen jogosan - eleged lehet, hiszen te is szeretetre, megértésre és intimitásra vágysz, nem pedig arra, hogy minden, a pároddal töltött perc egy-egy erőpróba legyen. Még mielőtt teljesen kiborulnál, és egy sor sértést vágnál a másik fejéhez, inkább próbálj meg kompromisszumot kötni a pároddal.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon romantikus hangulatban vagy, és mindent képes lennél alárendelni a szerelemnek - nem törődsz sem a karriereddel, sem a családoddal a következő napokban. Ha még nincs párod, akkor hirtelen több ember is megtetszik neked a környezetedből, még azok is, akikhez eddig csak baráti szálak fűztek; egyszerűen más szemmel nézed őket. Sőt, még akkor is hajlandó vagy belemenni egy laza flörtbe, ha éppen tartós kapcsolatban élsz. Szerencsére, a párod nagyon megértően viselkedhet, és megbocsájtja neked, hogy mások felé kacsintgatsz.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nem vagy túl jó hangulatban, és a következő hét elején is inkább a búskomorság, a negatív gondolatok a jellemzőek rád. Mivel nincs túl sok okod keseregni, a kedvesed nem is nagyon érti, miért nem vagy feldobottabb és vidámabb. Sajnos, nem a jó módszerekkel próbál felvidítani, ezért kell néhány veszekedésre számítanod, mert az ötletei inkább idegesítenek, és keményen odamondogatsz neki, hogy miért nem megértőbb veled. Még mielőtt végig sértenéd, inkább mondd el neki, mit is szeretnél igazán.

Bak (december 22. - január 20.)
Meglepően vad napjaid lehetnek: nyoma sincs benned a hűvösségnek, a számítás vagy a szigorúságnak; kifejezetten szenvedélyes vagy és ezzel bizony meglepheted a kedvesedet. Talán egy kicsit el is bizonytalanítod, hiszen nem tudja, hogyan kezelje ezeket az érzelmeidet. A jövő hét eljén ez a vadság túlzott érzékenységbe csaphat át, amikor mindenen megsértődsz, és nagyon nehezen viseled, ha valami nem a szád íze szerint alakul. A párodnak bizony számítania kell néhány kritikus megjegyzésre tőled...

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Mostanában szürkének érezheted a hétköznapokat, és nagyon vágysze egy kettesben töltött, romantikus estére (illetve, az azt követő vad éjszakára) a kedveseddel - bármi olyasmit élveznél, ami egy kicsit "más", mint a megszokott. Ehhez azonban az kell, hogy mindketten kellő nyitottsággal álljatok a programokhoz, és ne legyenek kétségeitek azzal kapcsolatban, hogy jól tudjátok érezni magatokat kettesben. Ha úgy indultok neki az estének, hogy biztosan rossz lesz, akkor szinte elkerülhetetlen a veszekedés.

Halak (február 20.-március 20.)
Ha volt olyan dolog az életedben, amit megpróbáltál elrejteni a kedvesed elől, akkor most számítanod kell arra, hogy ez a felszínre kerül. Ez pedig okozhat néhány szörnyű napot nektek, mert kifejezetten nehéz lehet megemészteni, hogy a kapcsolatotok közel sem olyan tökéletes, mint ahogyan azt gondoltátok. Mindkettőtöknek időre lehet szüksége ahhoz, hogy megeméssze, amit hallott.