Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a Kos csillagjegyben jár, trigonban áll a Nappal és a Merkúrral. Arra jó lehet ez az időszak, hogy saját magunkról többet tudjuk meg: kérdezzük meg magunktól, melyek azok a dolgok, amelyekért teljes mértékben ki tudunk állni, amelyekben a legerősebben hiszünk.
Vágólapra másolva!

A Hold a Kos csillagjegyben jár. Egyészségügyi szempontból ez a fej területét és az azon elhelyezkedő szerveket (szemet, szájat, orrot is) érinti. Az arra hajlamosaknál könnyebben gyulladnak be az orr-, az arc-, vagy a homloküregek, és a fejünk is könnyebben fájdulhat meg. A fejfájás oka gyakran az is lehet, hogy túlságosan kevés folyadékot iszunk, így mielőtt a fájdalomcsillapítóhoz nyúlnánk, inkább igyunk meg egy nagy pohár vizet, hátha az is segít.

A Hold trigonban áll a Nappal és a Merkúrral: kellemes időszaknak nézünk elébe, amikor minden jól alakulhat az életünkben. Mivel készek vagyunk arra, hogy "kiadjuk" a bennünk rejlő - elsősorban szellemi - erőt, érdemes elgondolkozni a hosszú távú terveinken, vagy azon, hogy mely életterületünkön szükséges változtatnunk.

A Merkúr hatására nyugodtan megoszthatjuk az érzelmeinket, a gondolatainkat másokkal, nem kell attól tartanunk, hogy esetleg félreértenek minket. Alkalmas a mai nap tanulmányokra is, s minden olyan tevékenységre, amely a kommunikációval, ismeretszerzéssel kapcsolatos. Arra is jó lehet ez az időszak, hogy saját magunkról többet tudjuk meg: kérdezzük meg magunktól, melyek azok a dolgok, amelyekért teljes mértékben ki tudunk állni, amelyekben a legerősebben hiszünk. Egy-egy ilyen önvallomás után sokkal határozottabbak és bátrabbak lehetünk, hiszen tudjuk azt, mi az, ami fontos az életünkben.