Vágólapra másolva!
A Széchenyi kártya konstrukciót az Európai Vállalkozási Díj zsűrije beválasztotta az idei 13 legjobb üzleti projekt közé. A zsűri akadémikusokból, vezető európai vállalkozókból, az Európai Bizottság és az EU soros portugál elnökségének képviselőiből állt. A döntőbe jutott projektek számára az ünnepélyes eredményhirdetést december 6-án tartják a portugáliai Portóban.
Vágólapra másolva!

Arra törekszünk, hogy a Széchenyi vállalkozói hitelkártya, mint jellegzetesen magyar termék mellé olyan know-how-t illesszünk, ami lehetővé teszi külföldi bevezetését is - mondta szerdán Brüsszelben a Széchenyi kártyát működtető KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója. Krisán László az EU legfőbb végrehajtó testülete, az Európai Bizottság társszervezésében tartott vállalkozói rendezvényen vett részt, kiemelt meghívottként.

Günter Verheugen, az Európai Bizottság vállalkozáspolitikai és ipari ügyekkel foglalkozó alelnöke a válogatáskor hangsúlyozta: ezek a díjak a vállalkozások és a helyi szervezetek ösztönzésére hivatottak, arra, hogy a helyi és regionális hatóságok, valamint a vállalkozások együttműködésével megváltoztassák a vállalkozói környezetet, fejlesszék a gazdaságot és növeljék a foglalkoztatást szerte Európában.