Ben Stiller az istenekkel szórakozik

Vágólapra másolva!
Ben Stiller cégével egy tévésorozaton dolgozik, amely az ókori görög istenek mai életét mutatná be. 
Vágólapra másolva!

A Keresd a nőt! és az Apádra ütök hősét, Ben Stillert jelenleg is láthatjuk a mozikban, az Agyő, nagy Ő! című vígjátékban. A színész emellett tévésorozaton töri a fejét: Red Hour Films nevű cégével Marie Phillips első regényét, a Gods Behave Badly-t filmesítené meg. A könyv az Egyesült Államokban csak december elején jelenik meg, de Nagy-Britanniában már rengeteg jó kritikát kapott.

Az alaptörténet szerint a görög istenek már az 1600-as évektől Londonban élnek, mert azóta nem hisz bennük senki. Bár pár évszázad alatt már asszimilálódhattak volna, az istenek ma is úgy élnek, mint a bevándorlók: többen bérelnek egy lakást, és aljamunkákból próbálnak megélni. A szépség és a szerelem istennője, Afrodité például az oltalma alatt álló fogalmakat is kiárusítja azzal, hogy telefonszex-központot üzemeltet.

Stiller egyik cégtársa, Stuart Cornfield szerint "a Gods Behave Badly rendkívül ritka és szerencsés elegye a mitikus, a földi és az érzelmi világnak". A könyvet a gyártóknak egyébként Gail Mutrux ajánlotta, akit több nagyfilm (például az Esőember, a Donnie Brasco vagy a Kinsey) producereként ismerhetünk.

A Red Hour egyelőre még keresi a forgatókönyvírót, aki átdolgozná tévére a regényt. Mivel a produkció még kezdeti szakaszban tart, arról nincs hírünk, hogy maga Stiller megjelenne-e színészként a komédiasorozatban, vagy "csak" a produceri teendőket látná el.