Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Erotikus képei miatt aggódik Miley Cyrus

Vágólapra másolva!
A Hannah Montana hősnőjéről, a mindössze tizenöt éves Miley Cyrusról erotikusnak mondott képek jelentek meg az interneten - a kamaszlány magyarázkodik. 
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban hihetetlen rajongótáborral bíró Miley Cyrus a Hannah Montana című Disney-sorozatban titkos popsztárt játszik, de a valóságban is énekel: a sorozat kapcsán tartott koncertturnéra szinte képtelenség volt jegyet szerezni, az utóbb eladott belépők pedig horribilis összegekért keltek el.

A kis hölgy legutóbb azzal váltott ki megütközést, hogy bejelentette, tizenöt évesen már az önéletrajzán dolgozik. Élete most egy olyan fejezethez érkezett, amit, ha teheti, bizonyára nem vesz bele a könyvbe. Cyrusról ugyanis két erotikus kép bukkant fel az interneten: az egyiken egy fiú (állítólag akkori barátja) ölében vonaglik, a másikon pedig kivillantja melltartóját. A kamaszlány profi módon nyilatkozott: "Becsülöm a rajongóim támogatását, és remélem, hogy megértik, néha követek el hibákat, mert én sem vagyok tökéletes" - mondta.

A lányról a számos hírességet megörökítő Annie Leibovitz is készített fotókat, melyek látszólag meztelenül, egy takaróba burkolva ábrázolják Cyrust - a képek a tervek szerint a Vanity Fair júniusi számában fognak megjelenni. A színészpalánta ezzel kapcsolatban is kiadott egy közleményt: "A Vanity Fairnek hálás vagyok, amiért Annie-vel dolgozhattam. Részt vettem egy fotózáson, azt gondoltam, művészi képek fognak születni, de most, hogy látom őket, eléggé zavarban vagyok".

A Disney csatorna kiállt sztárja mellett, szerintük a tizenöt éves lányt manipulálták, csak azért, hogy növeljék a magazin olvasottságát. A Vanity Fair részéről először nem kommentálták az ügyet, de aztán az Entertainment Tonight című tévéshow-ban megvédték magukat: elmondták, hogy Cyrus szülei vagy más felnőtt képviselői egész idő alatt jelen voltak a fotózáson, és semmi kifogásuk nem volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről