Vágólapra másolva!
Noha az év elején már lezajlottak a világ legjelentősebb divathetei, de a Zone Club révén áprilisban és májusban sem kell nélkülözni az extravagáns kollekciókat, a londoni butikok újdonságait, avagy a stílustanácsokat. Nyerj Zone Club ajándékokat pár könnyű válasszal!
Vágólapra másolva!

Számos divattal foglalkozó műsorral rukkol elő a napokban a főképp nőkre fókuszáló csatorna. A Stílusok, trendek hétvégenként 13:00 és 18:30 órakor látható: ebben a nemzetközi divat és design világába tesznek kirándulást, legyen szó üzletekről, bútorokról, ruhákról, vagy éppen trendi szállodákról. Egy részben Chloe Beeney stílustanácsadó bemutatja kedvenc londoni butikjait és tervezőit, többek között az Eley Kishimoto üzlet, amelyet egy házaspár hozott létre, ahol például élénkszínű bundákra, nagymintás, különleges szabású szoknyákra és frottír-felsőkre lehet szert tenni. Hamburgba, a 21. század európai divatvárosába, és az itt alkotó John Ribbe műhelyébe is eljuthat a néző.

A Divatakták hétvégenként, délben kerül képernyőre, ebben betekintést nyerhet a néző egy-egy szupermodell életébe. Nyomon követheti többek közt Gisele Bündchen pályájának alakulását a kezdeti nehézségektől fogva. Ma azonban a Guinness Rekordok szerint ő a világ leggazdagabb modellje. Karrierjének legfőbb állomásai azok a pillanatok, amikor aláírt egy több millió dolláros szerződést a Victoria's Secrettel, illetve amikor összejött Leonardo DiCaprióval.

A Stílustanácsok férfiaknak vasárnaponként 17:00 és 21:00 órakor látható. Az Emmy-díjjal jutalmazott szériában öt meleg stílus-tanácsadó változtatja át a résztvevő urakat, hogy lazábbak, elegánsabbak legyenek. A szemtelen, könnyed hangvételű sorozat korábban Melegítő címmel már látható volt Magyarországon.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Fehérnemű-titkok május 2-án, délután négykor lesz látható, ebben az érdeklődő hölgynéző szakértői tanácsokat kaphat arra vonatkozóan, hogy hogyan választhatja ki az alkatának megfelelő fehérneműt. Kinek áll jól a harisnyakötő, a baby-doll, a bársony- vagy bőrszerelés, vagy épp a fiús szabású alsó? Válasz itt. A műsorban a szakértők kezelésbe vesznek egy-egy nőt, aki ennek köszönhetően elhanyagolt asszonyból ellenállhatatlan csábítóvá változik.

A Tökéletes menyasszony a Zone Club új műsora, május 9-én indul, benne Rachel Zalis, az esküvői divat szakértője mutatja be a legújabb trendeket, és személyre szabott tanácsokat és ruhakölteményeket ad egy szerencsés nőnek, hogy az tökéletesen szerepeljen a Nagy Napon.