Vágólapra másolva!
A nyári lazulás jegyében július 26-tól egy vaskosabb, viccektől sem mentes vígjátéksorozatot tűz műsorára az AXN: jön a Divatalnokok.
Vágólapra másolva!

Július 26-tól szombatonként este 7-től fut majd dupla epizódokkal az eredetileg Just Shoot Me! címet viselő Divatalnokok első évadja, ami számos Emmy- és Golden Globe-jelölést tudhat magáénak.

A vígjátéksorozat a New York-i Blush divatmagazin szerkesztőségében játszódik, ahol a néző belekóstolhat az újságírók és topmodellek különleges, ám gyakran álságos életébe.

Maya Gallo (Laura San Giacomo) vérbeli feminista, borotvaéles aggyal, felvágott nyelvvel és cinikus humorral - minden együtt van tehát ahhoz, hogy nehezen lehessen őt elviselni. Nem csoda, hogy sorra rúgják ki munkahelyeiről, a sorozat elején épp egy tévétársaságtól. És miután immár nyolc éve van a pályán, kellően rossz hírnévre tett szert, nemigen talál új állást magának.

Mikor még az albérletéből is kirakják, Maya apjához, Jackhez (George Segal) fordul segítségért, akire különben igencsak megorrolt, amikor a férfi az ő egyik volt osztálytársnőjét vette el feleségül. Apuci különben keblére öleli a tékozló lányt, és rögvest állást ajánl neki saját női magazinjánál. Miután Mayának momentán nincs más választása, kénytelen-kelletlen munkába áll.

Persze mihelyt beteszi a lábát a szerkesztőségbe, rögvest rosszindulatú acsarkodások célpontjává válik - a munkahelyi csatározások azonban csak a néző szórakoztatását szolgálják. A sorozat író-producere Steven Levitan, aki humorát más sorozatokban, például a Frasier-ben is kamatoztatta, sőt ezért Emmy-díjat is kapott.