Közbeszerzéssel keresnek kerékbilincselőket

Vágólapra másolva!
Közbeszerzéssel keres olyan vállalkozót Terézváros önkormányzata, amely vállalná a kerékbilincsek fel- és leszerelését. Az évi több mint 18 ezer bilincselésért legfeljebb 150 millió forintot fizetnének a nyertes cégnek.
Vágólapra másolva!

Kerékbilincs fel- és leszerelésére írt ki nyílt közbeszerzést Budapest VI. kerületének (Terézváros) önkormányzata - a felhívás a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg. A megbízást az önkormányzat tulajdonában lévő közterületeken kell teljesíteni. A szerződés ez év szeptember 8-tól 2009. szeptember 29-ig tart. Ez idő alatt a fel- és leszerelés minimum 18 939 alkalommal történhet meg. A becsült ellenérték 150 millió forint.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt 3 üzleti év során, legalább ötezer alkalommal végzett kerékbilincs fel- és leszerelést. Emellett rendelkeznie kell az ajánlattevőnek legalább 100 kerékbilinccsel, legalább három GPS-szel felszerelt gépjárművel, egy digitális fényképezőgéppel, három videokamerával, és egy számítógépes nyilvántartó programmal.

Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelési rendszerben a fel- és leszerelés díja 10-es, míg a rögzítés megszüntetésének vállalt ideje 8-as súlyszámot kap. A dokumentációt 20 ezer forintért lehet megvásárolni. Az ajánlattételi határidő augusztus 22., az eredményhirdetésre egy héttel később kerül sor. A szerződéskötés tervezett időpontja szeptember 8.