Vágólapra másolva!
Két vereség után ismét győzött a ligaelső Los Angeles Lakers, mely a vendég Memphis Grizzliest győzte le az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján. A Los Angeles-i találkozón a hazaiak ásza, Kobe Bryant volt a legeredményesebb 31 ponttal.

A Lakers először produkálhatott volna hármas vereségsorozatot, ám a Grizzliesnek ezúttal sem sikerült javítania siralmas idegenbeli mérlegén (3/24).

A liga negyedik legjobb mutatójával (44/16) büszkélkedő Orlando 24 eladott labdája ellenére verte meg otthon a Phoenixet. A centersztárok csatáját ugyancsak a házigazdák nyerték: Dwight Howard 21 pontjára a volt csapata ellen küzdő Shaquille O'Neal csak 19-cel válaszolt, ráadásul utóbbinak 3:38 perccel a vége előtt kapott technikai hibája után sorozatban kilenc pontot dobtak a floridaiak.

A Detroit-Denver meccs a korábbi együttesének 34 pontot dobó Nuggets-klasszis Chauncey Billups mellett a hiányzók miatt maradt emlékezetes. A Billupsért cserébe Detroitba költözött Allen Iverson hátsérülés miatt maradt távol, míg a denveri Carmelo Anthony egymeccses büntetését töltötte, miután az előző mérkőzésen George Karl edző utasítása ellenére nem volt hajlandó lejönni a pályáról. A meccset a Pistons nyerte meg öt ponttal.

Eredmények:
Charlotte Bobcats - Chicago Bulls 96-80
Orlando Magic - Phoenix Suns 111-99
Detroit Pistons - Denver Nuggets 100-95
Milwaukee Bucks - New Jersey 95-99
Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 94-118
Houston Rockets - Toronto Raptors 107-97
Sacramento Kings - Indiana Pacers 109-117
Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies 99-89