Vágólapra másolva!
 

Az utóbbi hetek gyengébb eredményeinek köszönhetően a Juventus háza táján meglehetősen nagy a bizonytalanság, legalábbis ami a jövőt illeti.

A bennfentesek szerint Claudio Ranieri edző az idény végeztével távozik az egyesülettől, és a játékoskeretben is nagy változások lesznek - amiről a Juve vezetősége mindössze annyit árult el, hogy a Zebrák egy igazi "bajnokot" igazolnak. A legtöbb pletyka arról szólt, hogy a klub elsősorban a Werder Bremen brazil játékmesterére, Diegóra hajt, ám a legújabb híresztelések szerint a Juve a Sampdoria támadójával, Antonio Cassanóval szeretne erősíteni, olyannyira, hogy már ajánlatot is tett a genovaiaknak.

Az egyik olasz internetes forrás úgy tudja, hogy a Samp 20 millió eurót kér kulcsjátékosáért, amit a Juventus nem pénzben szeretne teljesíteni. A lap szerint a torinóiak tízmillió euró mellett két futballista játékjogát engednék át a Sampdoriának: a jelenleg a Fiorentinában kölcsönben lévő argentin középpályást, Sergio Almirónt, illetve a nagy tehetségnek és Del Piero-utódnak tartott Sebastian Giovincót kínálták fel Cassanóért cserébe, aki ebben a szezonban már 11 gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott. A futballistát azonban a hírek szerint az Internazionale is kiszemelte.

A Bayern Münchent az FC Barcelona izlandi középpályásával, Eidur Gudjohnsennel hozták kapcsolatba. A Fiorentina kiszemeltje az argentin River Plate jobbhátvédje, Paulo Andrés Ferrari.

A Manchester City a Napoli argentin csatárával, Ezequiel Lavezzivel erősítene. A Genoa állítólag 12 millió eurót ajánlott az Atalanta csatáráért, Sergio Floccariért.

A Juventus érdeklődik a Schalke 04 horvát középpályása, Ivan Rakitic iránt.

www.global-soccer.eu