Képernyősök párbajoztak Vágóval

Vágólapra másolva!
Elsőként Brózik Klára és Pachmann Péter próbálhatta ki magát Vágó István új vetélkedőjében, a Párbaj-ban.
Vágólapra másolva!

Ősszel indul a TV2-n a Párbaj, amely a csatorna sikertelen vetélkedői (Egy a 100 ellen, Okosabb vagy, mint egy ötödikes?, Cápák) után a kvízkirállyal, Vágó Istvánnal próbál megfelelő nézettséget szerezni.

Az új játékot elsőként a Jóban Rosszban Margit nővérje, vagyis Brózik Klára és a Tények műsorvezetője, Pachmann Péter próbálhatta ki. Az amerikai formátumon alapuló vetélkedőt a Legyen ön is milliomos! és a manapság népszerű tévés pókerjátékok ötvözeteként szokták emlegetni, miután az általuk helyesnek tartott válaszra zsetonokat tesznek fel a játékosok.

A fődíj 25 millió forint, de ehhez öt embert kell legyőzni a párbajban. Nagy hangsúly került a díszletre is, az Ötödikes családias hangulatú osztályterme helyett monumentális, a Milliomos-éhoz hasonló háttérben gondolkodtak a készítők. Vágó a mostani próbajáték során látta először a díszletet, első reakciója az volt, hogy "jaj de szép meg hogy milyen nagy".

A képernyősök élvezték a játékot, bár Pachmann félt, hogy ki fog kapni Brózik Klárától, mert cikinek tartja, ha egy nő megveri valamiben - az Egyesült Államokban egyébként ez a műsor termelte ki a legnagyobb összeggel (1,79 millió dollárral) távozó női nyertest. Ezt a Párbaj-t végül Pachmann nyerte, egy focis kérdésnek köszönhetően.