Vágólapra másolva!
Felettébb udvariatlan vendégként a Real Madrid 5-1-re valósággal legázolta az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS) játszó házigazda Toronto FC-t barátságos labdarúgó-mérkőzésen, pedig a kanadaiak még új, ideiglenes gyepszőnyeg leterítésével is igyekeztek a spanyolok kedvében járni.

A beszámolók szerint ez utóbbi gesztus negyedmillió dollárjukba került a vendéglátóknak, ám ez sem hatotta meg az európai elitcsapatot, amely ha igaz, 1 millió dollárért vállalta a torontói fellépést, majd meg sem állt öt adott gólig a több mint 20 ezer néző bánatára.

A csapatkapitány Raúl duplájával és a Manchester Unitedtől szerződtetett portugál Cristiano Ronaldo találatával már a szünetig elhúzott 3-0-ra az új bajnoki szezonnak alaposan megerősített játékoskerettel nekivágó, címét legutóbb az FC Barcelonával szemben elveszítő Real Madrid, amelyben már játszott a Ronaldóhoz hasonlatosan aranylabdás, és az AC Milantól átigazolt brazil Kaká is.

A meccs összefoglalója:


A folytatásban még a francia Karim Benzema és a holland Arjen Robben volt eredményes a madridiak nemzetközi társulatából, míg a hazaiak becsületgólját - 0-4-nél - Gabe Gala szerezte.