Bepillanthatunk a flúgos nyomozó gyerekkorába

Vágólapra másolva!
Érdekesnek ígérkező spin-off egészíti ki a Monk, a flúgos nyomozó-t: a webes sorozatban a főhős gyerekkorába pillanthatunk bele.
Vágólapra másolva!

Nálunk jelenleg a TV2 és a Viasat is adja a Tony Shalhoub főszereplésével készült Monk, a flúgos nyomozó-t, amely az Egyesült Államokban múlt héten kezdte meg nyolcadik, egyben befejező évadját.

A lezáráshoz kapcsolódóan az USA Network meghirdette a Discover the Details (vagyis Fedezzük fel a részleteket!) elnevezésű kampányt, melynek keretében a nézők minél többet megtudhatnak a főhős háttértörténetéről.

A kampány első eleme az augusztus 21-én induló websorozat, a Little Monk, amely a fóbiákkal teli nyomozó gyerekkorába enged bepillantást a nézőknek. A széria - amolyan ráhangolásként - egy kétperces résszel indít, majd minden pénteken (a tévésorozat vetítési napján) előáll egy új epizóddal.

A továbbiakban három-négyperces részekkel futó Little Monk a flúgos nyomozó gyerekkorát és szorongásokkal teli iskolaéveit eleveníti fel, miközben néhány kisebb bűntényre (ellopott uzsonnapénz, graffiti az iskola falán) is fény derül. Monk gyerekkori énjét a teljességgel ismeretlen Aaron Linker játssza.